Κλείστε το τζαι κανεί…

Ενώ οι περισσότερες χώρες ξεκινούν ξανά τα πρωταθλήματα τους και οι επιδημιολόγοι του τόπου ανάβουν το πράσινο φως για επανέναρξη,  η ΚΟΠ σε συνεδρία της και με τη σύμφωνη ψήφο των ομάδων (πλην ΑΕΚ και Ανόρθωσης) πάρθηκε η απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου.

Διερωτόμαστε γιατί ασχολούμαστε ακόμα με τον ξετσίπωτο και ποταπό Κυπριακό Αθλητισμό που αποφάσισε να τερματίσει ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο ενώ η κατάσταση όσο αφορά τον ιο πάει πολύ καλά στον τόπο μας και τα περιστατικά παραμένουν σε μονοψήφιους αριθμούς για μέρες.

Αναρωτιόμαστε κ. Σοφοκλέους αν θυμάσαι μπροστά μας που μιλούσες για λίγκα και μείωση των ομάδων σε 10 και σήμερα ψηφίζεις αύξηση σε 14 ομάδες και να τερματιστούν οι θεσμοί άμεσα ενώ η ΑΕΛ βρίσκεται στους ”4” του Κυπέλλου.  Άραγε νοιάζεται κανείς για την ομάδα ή πρωτίστως κοιτάζει τα συμφέροντα του;

Αναρωτιόμαστε αν οι αποφάσεις που εμπλέκετε το όνομα της ΑΕΛ, αρμόζουν στην ιστορία της και δεν σπιλώνουν την περηφάνια και την ιδεολογία της.

Όσο αφορά τις τηλεοπτικές πλατφόρμες, όπως η cytavision, primetel, cablenet αυτές τις πληρώνουμε κανονικότατα και δεν θα μας μεταδόσουν τους αγώνες.

Ο μέσος φίλαθλος χάνει τη συνέχεια των δυο θεσμών, η ομάδα του τον αφήνει επι ξύλου κρεμάμενο και οι πλατφόρμες του τα παίρνουν για υπηρεσίες που δεν θα δώσουν.

Γενικά η φάση είναι ΞΕΦΤΙΛΑ από όπου κι’ αν το πιάσεις το θέμα και η κατάσταση έχει αηδιάσει πάρα πολύ κόσμο που πλέον έχει γυρίσει την πλάτη και αδιαφορεί απαξιωτικά τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και για τον αθλητισμό της μπανανίας.

Φλομώστε τώρα τον κόσμο ψέματα με τα ΜΜΕ που ελέγχετε, εμείς ξεφτίλες δε θα γίνουμε ποτέ.

Tζαι όπως λαλεί και ένας αδερφός μας…

ΤΟ ’14 ΕΠΕΘΑΝΕ

ΤΟ ’18 ΕΒΡΟΜΙΣΕΝ – ΕΘΑΨΑΝ ΤΟ

ΤΟ ’20 ΧΟΡΕΥΚΟΥΝ ΠΑΣΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΤΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *