Γέλια ακούγονται στην περιοχή του Μόλου…

Ένα ανεξήγητο φαινόμενο παρατήρησαν τις τελευταίες ώρες όσα άτομα κινούνται στην περιοχή του Μόλου, στην παραλιακή της Λεμεσού.

Γέλια ακούγονται στην άκρια της θάλασσας και στην περιοχή κοντά στους κυμματοθραύστες.  Το αναλάβαμε εμείς, να εξιχνιάσουμε την υπόθεση, αφού όλοι δημόσιοι υπαλλήλοι είχαν κάτι χρήσιμο να κάνουν εκτός από τους μπάτσους που απλά έγραφαν κόσμο και απέδειξαν περίτρανα ποιος είναι ο ρόλος τους ακόμα και σε συνθήκες πανδημίας.

Ο δαιμόνιος λοιπόν ρεπόρτερ του lions-radio ανακάλυψε πως είναι γέλια, σχεδόν ουρλιαχτά απ’ τις πέτρες που βρίσκονται όχι μόνο στη συγκεκριμένη περιοχή αλλά σε όλη την Λεμεσό.  Όλες μαζί γελούν, σχεδόν ουρλιάζουν.

Ο λόγος είναι ένας και οι πιο μπασμένοι είμαστε σίγουροι τον έχουν βρει προ πολλού.

Διαβάστε μαζί μας τις δηλώσεις του προέδρου του Αποέλ:

“Το ΑΠΟΕΛ δεν έχει ερωτηθεί αν θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Έχουμε πει ότι θέλουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα στο γήπεδο. Ελπίζουμε αύριο η ΚΟΠ να μας ενημερώσει για το πρωτόκολλο μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας για να μπορέσουμε να επανέλθουμε”

“Επαναλαμβάνω, η θέση μας είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα στο γήπεδο αν το επιτρέπουν οι συνθήκες και τα χρονοδιαγράμματα”.

Δε ξεχνούμε κύριοι δεν είναι τόσο χαβαλές αλλά θυμός, τεράστιος θυμός για το τσίρκο κυπριακό ποδόσφαιρο που πέθανε τότε και τώρα του κάνουν μνημόσυνα.  Το κλεμμένο πρωτάθλημα, ήταν είναι και θα είναι η μεγαλύτερη κλεψιά που έγινε ποτέ.  Με τα δικά τους μέτρα και σταθμά αν και πέχτηκε το παιχνίδι, όπως ήθελαν, το πρωτάθλημα το πήραν στα χαρτιά αφού μετά τον τελικό ακολούθησε και σχετική απόφαση. Το λυπηρό ότι οι ίδιοι κυβερνούν, αποφασίζουν και παριστάνουν τους ηθικούς και τους τίμιους.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *