Πυρήνας αλληλεγγύης ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ πιστός στις αρχές και τις αξίες του 1930 και σαν ενεργό μέλος της κοινωνίας θα ήθελε έμπρακτα να στηρίξει τις ευάλωτες ομάδες των συνανθρώπων μας, ντόπιων και μεταναστών, που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο. Σε αυτό το γενικό σάπιο σύστημα που καρκινοβατεί αφήνοντας τις ισορροπίες να χάνονται και προκαλώντας αίσθημα ανασφάλειας για την ευημερία στον κάθε πολίτη, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι. Έτσι και εμείς από την πλευρά μας νιώθουμε έντονα την ανάγκη να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τα δοκιμαζόμενα κομμάτια της κοινωνίας, μην αφήνοντας κανένα παιδί και καμιά οικογένεια χωρίς τα βασικά.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως αυτή την περίοδο δεν δοκιμάζεται μόνο η υγεία αλλά και η κοινωνία ολόκληρη, η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας μας. Άλλωστε, η αλληλεγγύη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία και την κουλτούρα του ΑΕΛΙΣΤΑ και σαν ΣΥ.Φ.ΑΕΛ δεν θα μπορούσαμε να πράξουμε διαφορετικά.

Για αυτούς τους λόγους και για άλλους τόσους, όλα τα έσοδα από τις φανέλες θα πάνε στην “Κίτρινη γραμμή” που η ομάδα μας, προς τιμή της, δημιούργησε και λειτουργεί στηρίζοντας πέραν των 1000 οικογενειών μέχρι στιγμής. Οι φανέλες λόγο της παρούσας κατάστασης θα διανέμονται από χέρι σε χέρι και όποιος ενδιαφέρεται παρακαλείται να επικοινωνήσει με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας αφήνοντας το τηλέφωνο του ούτως ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί του.

Η τιμή της φανέλας είναι στα 10 ευρώ.

Υ.Γ. Ο ρατσισμός είναι αντίθετος με τις αρχές ίδρυσης της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού και δεν πρόκειται να τις δεχτούμε σε καμιά περίπτωση. Δηλώνουμε την αμέριστη στήριξη μας στον ΑΕΛΙΣΤΑ Κώστα Βήχα και τον καλούμε να συνεχίσει ανεπηρέαστος το έργο του μαζί με όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ.

Πυρήνας αλληλεγγύης
ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *