Αυξάνει μπάτζετ και φέρνει παιχταρά από Πόρτο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lions-Radio η διοίκηση της ομάδας μας είναι πανέτοιμη για το πολύ μεγάλο μπαμ. Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι οποίες δεν χωράνε αμφισβήτησης, φέρουν τον Αντρέα Σοφοκλέους πανέτοιμο να αυξήσει το μπάτζετ της ομάδας μας, και να φέρει στη Λεμεσό Μεξικανό παιχταρά που αγωνίζεται στην Πόρτο!

Η αύξηση του μπάτζετ είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής πορείας της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα και θα είναι το “δώρο” του Αντρέα Σοφοκλέους στον Ντούσαν Κέρκεζ.

Πρόκειται για τον δεξιό winger της Πόρτο, Jesús Manuel Corona, του οποίου την υπογραφή κατάφερε να αποσπάσει σε πρόσφατο ταξίδι του στην Πορτογαλία ο Αντρέας Γιάπας. Σύμφωνα με όσα πληροφορείτε το Lions-Radio η περίπτωση δεν ήταν καθόλου εύκολη, αλλά λόγο της κατάστασης με τον κορωνόιο το κασέ το Μεξικάνου διεθνή μειώθηκε αισθητά με αποτέλεσμα να επέλθει η συμφωνία.

Ο Κορόνα, είναι διεθνής με την Εθνική Μεξικού ενώ από το 2015 αγωνίζεται στην φημισμένη Πόρτο. Είναι 27 χρονών και η θέση του είναι δεξί εξτρέμ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί υπό περιστάσεις και ως δεξί μπακ.

Δείτε video του νέου μας αποκτήματος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *