“Δυνατό χαστούκι”

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας μετά την ήττα με 0-3 από την Ομόνοια στο Τσίρειο.

Αναλυτικά:

Συγχαρητήρια στον κ. Μπέργκ και στην ομάδα του.  Το αποτέλεσμα τα λέει όλα.  Ότι είχα να πω το είπα ήδη στους ποδοσφαιριστές μου.

Οτι έχουμε κάνει μεχρι σήμερα το κάναμε όλοι μαζί, με πολλή προσπάθεια, πάθος και δώσαμε το πάντα.

Αν μισώ κάτι ειναι όταν οι ποδοσφαιριστές δεν ακολουθούν την τακτική που τους δίνω από την αρχή.  Αν παίζεις κόντρα σε ομάδες σαν την Ομόνοια, που ειναι καλή ομάδα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 100% στο παιχνίδι.

Πάντα η ευθύνη είναι πάνω μου αν η ομάδα δεν παίζει καλά.  Αυτό ηταν ενα πολυ δυνατό χαστούκι για τους ποδοσφαιριστές μου, να ξυπνήσουν και να μην νομίζουν πως πετύχαμε κάτι επειδή τερματίσαμε στην πρώτη εξάδα.

Είναι λυπηρό να βλέπω 5000 οπαδούς της Ομόνοιας και μόλις 1000 δικους μας.  Μπράβο στην Ομόνοια αλλά έχω αγωνιστεί εδώ σ’ αυτό το γήπεδο και ξέρω πως ειναι όταν είναι γεμάτο το γήπεδο με οπαδούς της ΑΕΛ.

Μαθαίνουμε, αυτό ήταν ενα καλό χαστούκι και για τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές. Να μάθουμε για την συνέχεια και για το παιχνίδι του Κυπέλλου.

Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε εδώ και στήριξε την ομάδα.

Καλή τύχη στην Ομόνοια και στον κ. Μπεργκ.

Μετά απο ερώτηση: “πρώτη φορά σας ακούσαμε να λέτε πως δεν σας υπάκουσαν οι ποδοσφαιριστές σας”

Ότι είχα να πω το είπα, δική μου η ευθύνη που δεν υπακούν οι παίκτες τις οδηγίες μου.  Δεν αλλάζει ο στόχος της 4ης θέσης, όλες οι ομάδες θα χάσουν βαθμούς και στο τέλος θα δούμε πολλές εκπλήξεις.

One thought on ““Δυνατό χαστούκι”

  • at
    Permalink

    Όταν κάποιοι παίκτες παίρνουν φανέλα βασικού και δεν αποδίδουν τότε πως θα κέρδιση η ομάδα. Άλλοι που ήταν βασικοί έχουν εξαφάνιση. Παράδειγμα κι συγνώμη αλλά με ενδιαφέρει η ΑΕΛ και μόνο, ο μήνα από τότε που ήρθε δεν πρόσφερε το παραμικρό και επειμενη ο προπονητής πάνω του επειδή ήταν δικη του επιλογή. Χάσαμε τη ταχύτητα από τη δεξιά μεριά. Και δειχνη ότι δεν έχει καθόλου δυνάμεις λες και είναι 40 χρόνων. Δεν έχουμε ένα παίκτη κέντρου να πάρει την ομάδα στους ομους του. Τραγικό λάθος ή φυγή ντασιλβα και Σίλβα. Καζαριαν μεγάλο ενοιγμα τι τρέχει με τον παίκτη. Ίσως ευθύνη προπονητή που παίκτες βαριά χαρτιά έμειναν πολλά παιχνίδια εκτός. Τεξειρα ο μπακ πέρσι έλεγαν όλοι ο νέος αιροσα φέτος ποιος τον εξαφάνισε? Έφυγε και ο γουιλερ χάσαμε τα 2 άκρα στα μπακ με αξιόλογους παίκτες. Λάθος αλλαγή του Αβραάμ ο μόνος που μπορεί να φυγή με ταχύτητα από πλάγια αριστερά. Είναι πολλά τα λάθη μια ομόνοια που είχε ταχύτητα μας κέρδισε πανεύκολα. Αυτό είναι το μοντέρνο ποδόσφαιρο,, ταχύτητα και όχι αργό τέμπο κατοχής.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *