“Ακριβό” ήταν για τον Ιωνά το Red Button

Δεν προκαλεί σε κανένα έκπληξη το ότι ο Ιωνάς Νικολάου έβαλε και σε αυτό το ζήτημα το χέρι του, βοηθώντας διά της αδιαφορίας του όσους τα έστηναν και τα στήνουν στο ποδόσφαιρο.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης ο Ιωνάς Νικολάου ήταν αρνητικός στην εισαγωγή της εφαρμογής Red Button στην Κύπρο, από το 2015.

Η εν λόγω εφαρμογή χρησιμοποιείται για να καταγγέλουν ανώνυμα οι ποδοσφαιριστές όσους τους προσεγγίζουν για σκοπούς χειραγώγησης αγώνων, και φαίνεται πως έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης Μασιά-Κωνσταντίνου. Μάλιστα, σε μόλις λίγο καιρό χρήσης της εφαρμογής έχουν γίνει ήδη πέρα των 30 καταγγελιών. Δεν ισχυριζόμαστε ότι η εφαρμογή αυτή έλυσε ή θα λύσει οριστικά και από μόνη της το πρόβλημα διαφθοράς του κυπριακού ποδοσφαίρου, όμως είναι προφανές πως είναι άλλο ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Το περιβόητο κόστος που ο σπουδαίος αυτός Υπουργός θεώρησε υπερβολικό είναι περίπου 5000 το χρόνο! Για τον Ιωνά Νικολάου, το 2015 υπήρχαν άλλες προτεραιότητες, αφού πάλευε να πείσει άπαντες ότι το μοναδικό και μεγαλύτερο πρόβλημα του αθλητισμού στην Κύπρο ήταν οι οπαδοί. Προσπαθούσε να πείσει όλους ότι με μια κάρτα φιλάθλου όλα τα προβλήματα των γηπέδων και του αθλητισμού ευρύτερα θα εξαφανίζονταν.

Μπορεί για τον Ιωνά οι 5000 να ήταν υπερβολικό πόσο, όμως τα εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για μια αχρείαστη και γελοία κάρτα δεν τα σκέφτηκε κανείς. Βλέπετε είναι θέμα προτεραιοτήτων…

Και μεις όντως ακόμα απορούμε, αντιλαμβάνονται ότι τα στημένα και η διαφθορά είναι η μεγαλύτερη αιτία και αφορμή για τις αντιδράσεις του κόσμου;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *