Η αρχηγός έδειξε τον δρόμο..

Μόνo περηφάνια νιώθουμε για τις κοπέλες τις γυναικείας καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ τις οποίες και ευχαριστούμε μια μια για το πάθος που επέδειξαν, έφεραν τα πάνω κάτω και έφτασαν στη νίκη.  Αυτό δεν είναι ρεπορτάζ, ρεπορτάζ του αγώνα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το παρόν κείμενο γράφεται για να δώσει πρώτα respect σε όλες τους αλλά και για να εκθειάσει την κίνηση μιας συγκεκριμένης παίκτριας και συγκεκριμένα της αρχηγού.

Η Πέτρα Όρλοβιτς όχι μόνο μετά το τέλος του αγώνα και τα πανηγύρια, τριγυρνούσε στο γήπεδο με φανέλα ”ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟ” ενώ αξίζει να σημειωθεί και να γραφτεί στην ιστορία ότι μέσα στην πόλη της εξουσίας, μπροστά από ένα σορό εξουσιαστές της ομοσπονδίας και λοιπούς γραβατωμένους σήκωσε την κούπα του κυπέλλου έχοντας στην πλάτη το ”ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ”.

Για μας σημαίνει πάρα πολλά μια τέτοια κίνηση, σε αντίθεση με την ποδοσφαιρική ΑΕΛ που ανεβάζει κειμενάκια και καλεί τον κόσμο στο γήπεδο, αδιαφορώντας για τους λόγους που απέχουμε, κάποιοι όχι μόνο αντιλαμβάνονται αλλά υιοθετούν και καταλαβαίνουν. 

Επίσης η αρχηγός βγήκε και MVP του σημερινού τελικού.

Και για του λόγου του αληθές…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *