Στον επαναληπτικό θα κριθεί η πρόκριση (0-0 με ΑΕΚ)

Με 0-0 ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας κυπέλλου της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΚ και πλέον όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό του Αρένα.  Η ομάδα μας μπορούσε να φύγει με προβάδισμα κάτι που θα έκανε τα πράγματα ευκολότερα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.  Γενικά, έδειξε διάθεση και καλύτερα στοιχεία από την αντίπαλο της και αν μια ομάδα δικαιούτο κάτι, αυτή ήταν η ΑΕΛ μας.

Αναλυτικά:

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν άσχημο και για τις δυο ομάδες, επαναλαμβανόμενα λάθη και αδυναμία να κρατηθεί η μπάλα ή τα ηνία του αγώνα από κάποιαν.  Στα μισά περίπου του ημιχρόνου η ομάδα μας άρχισε να πατά ελαφρώς καλύτερα από την αντίπαλο της και να κυκλοφορά λίγο περισσότερο μπάλα στοχεύοντας να την περάσει μπροστά.

Όπως φάνηκε όλα τα φύλαγαν μαζεμένα, με το ημίχρονο να πιάνει φωτιά τα τελευταία λεπτά, αφού η ΑΕΚ έχασε κλασσική ευκαιρία με δοκάρι στο 42′ ενώ στο 44′ ο Αγκάνοβιτς σε αντεπίθεση έδωσε ωραία ασσίστ στον Μαέ που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τόνιο, στην προσπάθεια του να τον κρεμάσει έστειλε την μπάλα έξω, πετώντας μια τεράστια ευκαιρία.

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε κάπως καλύτερα χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα, ελέγχοντας κατά κάποιο τρόπο το παιχνίδι.

Στο 51′ υπήρξε μια περίεργη φάση, με τον Αγκάνοβιτς να πασάρει και να βρίσκει τον διαιτητή με αποτέλεσμα να ευνοείται ο Μαε που έφευγε από πλεονεκτική θέση.  Η φάση σταμάτησε αμέσως, σύμφωνα με τους νεους κανόνες, ορθά.  Στο 57′ ο Αβραάμ ισοφάρισε τα δοκάρια μετά από γέμισμα του Κυριάκου φάνηκε άτυχος αφού η μπάλα σταμάτησε στη δεξιά δοκό του Τόνιο.

Πέναλτι ζήτησε ο Χάρης Κυριάκου αφού μετά που έκανε σέντρα στο 83′ η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Πλάνας.  Στην επαναληπτική προβολή φάνηκε να κτυπά στο ανοιγμένο χέρι του αντίπαλου ποδοσφαιριστή, θα επανέλθουμε.

Αρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Χ.Κυριάκου, Ράσο, Α. Τεσέιρα, Γκαστανιάγα, Μεντόγεβιτς, Αβραάμ, Νταβόρ (72′ Αντάμοβιτς), Μαέ, Αγκάνοβιτς, Χουράδο (69′ Μαίντεβατς).

Κάρτες: Ράσο, Μεντογιεβιτς, Κυριάκου/ Ακοράν, Τάντι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *