Συνάντηση ΑΕΛ FC, Σωματείου, επιτροπών τμημάτων και παλαιμάχων

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του προέδρου Αντρέα Σοφοκλέους,το ΔΣ του σωματείου μας και το ΔΣ του ομίλου παλαιμάχων της ΑΕΛ και τις επιτροπές των τμημάτων μας.

Κύρια θέματα,μεταξύ άλλων ήταν η συσπείρωση του κόσμου μας και η παρουσία του στους αγώνες όλων των τμημάτων της ΑΕΛ, με άπαντες να συμφωνούν ότι η ΑΕΛ είναι μια και ενωμενη. Οι αθλητές μας χρειάζονται την στήριξη του κόσμου μας και ολοι μας θα πρεπει να συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης συστάθηκε επιτροπή η οποία θα αναλάβει την οργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων για τα 90χρονα του σωματείου μας και σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.Σχετικά με αυτό καλούμε κοντά στο σωματείο όποιον ενδιαφερεται να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο να επικοινωνήσει με την διοίκηση του σωματείου. Στην ΑΕΛ δεν χωρούν διχόνοιες και η συσπείρωση είναι κάτι που απαιτείται άμεσα για το μεγαλείο της.Δεν περισσεύει κανείς.

Η ΑΕΛ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο στην Κύπρο, με τους περισσότερους τίτλους και με το μεγαλύτερο κοινωνικό έργο και έτσι πρέπει να παραμείνει.

ΑΕΛ 1930 – 90 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

[Επίσημη Ανακοίνωση]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *