Πάει περίπατο η “συσπείρωση”…

Τις τελευταίες μέρες, μετά και τα απανωτά λάθη σε βάρος της ομάδας μας από τους διαιτητές, επανήλθε μετά από καιρό στις τάξεις του κόσμου ένα κλίμα συσπείρωσης γύρω από την ομάδα.

Υπήρξε μια εμφανής κινητοποίηση από διάφορα “κομμάτια” της ομάδας έτσι ώστε να αλλάξει κάπως το κλίμα που επικρατούσε. Η διοίκηση φάνηκε να είναι έτοιμη να πάρει δραστικά μέτρα κατά της διαιτησίας, έχοντας την στήριξη του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ αλλά και του Ομίλου Παλαιμάχων.

Δυστυχώς, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια έτσι έγινε και τώρα. Εκεί που κάπου άρχισε να μυρίζει ΑΕΛ, η διοίκηση Σοφοκλέους τα έκανε και πάλι μαντάρα. Για άλλη μια μεταγραφική περίοδο η ομάδα αποδυναμώνεται. Πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας ποδοσφαιριστές οι οποίοι μάλιστα δεν αναπληρώνονται με πρόσχημα το οικονομικό.

Όλα αυτά λίγο πριν το ντέρμπι με τους “συμπολίτες”, όπου η ομάδα χάνει ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή αλλά παράλληλα δείχνει ότι διοικητικά παραμένει στον αυτόματο πιλότο. Επιπλέον, τα περίεργα κοντραμπάντα (μεταγραφές, προετοιμασία) με τον πρώην διαιτητή (και γνωστό πυροτεχνουργό) Δημήτρη Μασσία ενισχύουν τη δυσφορία του κόσμου.

Ο Αντρέας Σοφοκλέους και η διοίκηση του κατάφεραν για ακόμα μια φορά να απογοητεύσουν και τον τελευταίο ΑΕΛίστα, κάνοντας ακριβώς ότι χρειάζεται σε βάρος της ομάδας. Χωρίς πλάνο και χωρίς διάθεση να μείνουν για χρόνια στην ομάδα σημαντικοί ποδοσφαιριστές, η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει. Για ακόμα μια χρονιά όποιος ξεχωρίζει, φεύγει με την πιο μεγάλη ευκολία. Αυτό έφερε και την αντίδραση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ που με μια μάγκικη ανακοίνωση τα βάζει ευθέως με τη διοίκηση.

Μάλιστα όπως το Lions-Radio πληροφορείται η διοίκηση δεν προσπάθησε καν να ικανοποίησει το αίτημα των οργανωμένων (και όχι μόνο) για γιναντοθόνη έξω από το γήπεδο στο παιχνίδι της Κυριακής, γεγονός που δείχνει μια απροθυμία για συνεργασία και συσπείρωση του οικοδομήματος της ΑΕΛ. Το γεγονός αυτό έφερε επιπλέον δυσφορία στις τάξεις των οργανωμένων…

Ο κόσμος της ΑΕΛ έχει ανεχθεί πολλά και δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα θα αντέξει τέτοια κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η αποχή από το γήπεδο λόγω της κάρτας φιλάθλου φαίνεται πως πέρα από τους διαιτητές, ευνοεί και τη διοίκηση της ομάδας μας η οποία δεν νοιάζεται καθόλου ούτε για την αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας, ούτε για την συσπείρωση του κόσμου. Δυστυχώς…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *