Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ – Ζητούμε γιγαντοοθόνη έξω από το Τσίρειο

Για ακόμα μια φορά το περασμένο Σάββατο γίναμε μάρτυρες της φαρσοκωμωδίας του κυπριακού ποδόσφαιρου και τα λαμόγια ακόμα έχουν το θράσος να μιλούν για χούλιγκαν και κάρτες οπαδού. Οι πραγματικοί χούλιγκαν δεν είναι άλλοι από τους χούλιγκαν με τις γραβάτες και τις σφυρίχτρες που εδώ και δεκαετίες μαφιόζικα ζουν εις βάρος του αθλητισμού.

Δεν θα μακρηγορήσουμε εξάλλου όλα είναι χιλιοειπωμένα και τα όσα ζούμε τόσα χρόνια δεν είναι τίποτε άλλο από τη συνειδητή στάση ζωής μας, επιλέγοντας το δύσκολο και γεμάτο αξιοπρέπεια δρόμο που ακολουθεί το μοναδικό αθλητικό σωματείο της μπανανίας, η ΑΕΛ.

Λαμόγια έχετε δώσει άθελα σας την ευκαιρία που ψάχναμε ώστε όλα τα κομμάτια της ΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ να ενωθούν ξανά. Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ δεν έσκυψε σε τίποτα και κανένα, αντίθετα θα υψώσει τη γροθιά στα μούτρα σας.
Ζητούμε από την επίσημη ΑΕΛ ακόμα πιο δυναμικά μέτρα γιατί ο κόμπος έφτασε στο κτένι. Ζητούμε και δημόσια από τη διοίκηση στον αγώνα με τους νεοσύστατους πουθενάδες, να στηθεί γιγαντοοθόνη έξω από το Τσίρειο, σε μια ειρηνική και μαζική διαμαρτυρία του κόσμου και όλων των οργανωμένων συνόλων της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ενάντια στο σάπιο σύστημα του κυπριακού ποδοσφαίρου, στην κάρτα οπαδού και στον τρομονόμο. Καλούμε τη διοίκηση να πατήσει στο γεγονός πως πέρσι δόθηκε έγκριση για γιγαντοοθόνη έξω από το νότιο πέταλο του ΓΣΠ.

Ακόμα και αν η επίσημη ΑΕΛ δεν προβεί σε όλες τις ενέργειες για προβολή του αγώνα έξω από το Τσίρειο, εμείς καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ να μαζευτεί από η ώρα 13:30 στον Πισσαρίδη.

Το Σάββατο το βράδυ ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ διοργανώνει μεγάλο ακροΑΕΛίστικο πάρτι στο οίκημα του στον Εναέριο, εκεί όπου για 20 συνεχόμενα χρόνια παραμένει άσβεστη η φλόγα της αντίδρασης. Καλούμε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να παρευρεθούν σε ακόμα μια βραδιά που η πόλη θα ζει στους παλμούς της ΘΥΡΑΣ 3.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *