Δραστικά μέτρα θέλει ο κόσμος της ΑΕΛ – Το 80% λέει ΝΑΙ στην αποχώρηση

Δραστικά μέτρα που να πιάνουν τόπο ζητά ο ΑΕΛίστας, ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες, μετά τα νέα διαιτητικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας.

Στο Lions-Radio θέσαμε από την πρώτη στιγμή (πριν καν τον Θεόδωρο Αντωνίου) ζήτημα αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Λίγο αργότερα, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ, προέβηκε σε δήλωση πως η διοίκηση σκέφτεται αυτό το σενάριο ως έσχατη λύση.

Προφανώς δεν πρόκειται για κάτι εύκολο, ούτε μια απόφαση που θα παρθεί χωρίς να μελετηθούν όλα τα δεδομένα. Σε καμία περίπτωση μια τέτοια ενέργεια δεν μπορεί να γίνει χωρίς να είμαστε σίγουροι πως θα δώσει οριστικό τέλος στο φιάσκο που παρακολουθούμε.

Αυτό όμως που βγαίνει από το Σάββατο και μετά στον κόσμο της ΑΕΛ είναι θυμός και αγανάκτηση. Η ομάδα μας μπορεί να μαστίζεται από αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα, όμως ξεκάθαρα η θέση της στο βαθμολογικό πίνακα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Το Lions-Radio το Σάββατο το βράδυ, μετά και τις επίσημες δηλώσεις, έθεσε στον κόσμο της ομάδας ένα ερώτημα στη σελίδα μας στο Facebook. Συγκεκριμένα, ρωτήσαμε, Συμφωνείτε με τις σκέψεις της διοίκησης για αποχώρηση από το πρωτάθλημα;” 

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Έχουν μέχρι στιγμής ψηφίσει 703 άτομα εκ των οποίων οι 561 τάσσονται υπέρ μιας τέτοιας σκέψης, δηλαδή το 80%!. Οι υπόλοιποι 142 διαφωνούν με τέτοια άποψη και εικάζουμε πως ίσως θεωρούν το μέτρο ακραίο και υπερβολικό. 

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που προκύπτει είναι ότι ο κόσμος της ΑΕΛ ζητά από την διοίκηση να λάβει άμεσα μέτρα, όχι μόνο με επιστολές και διαμαρτυρίες, που να προστατέψουν πραγματικά την ομάδα για να διορθωθεί η απαράδεκτη αυτή κατάσταση που βιώνουμε από την αρχή του πρωταθλήματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *