Ψήφισε τον τρομονόμο τώρα ”φωνάζει”…

Γνωστή και πάγια τακτική των πολιτικάντηδων του τόπου, εαν και εφόσον δημιουργείται θέμα με κάτι να παίρνουν θέση όσο τα πυροτεχνήματα βρίσκονται στον ουρανό και μετά να εξαφανίζονται πίσω από μεγάλα γραφεία και πόρτες.

Εύλογα ερωτήματα δημιουργεί η στάση του Άγγελου Βότση, ο οποίος μια χαρά ψήφισε τον τρομονόμο και την κάρτα και δηλώνει ότι η ΑΕΛ θα χάσει ένα φίλαθλο γιατί αδικείται.  Αν ήταν έτσι έπρεπε να κλείσουμε το ρημαδοlions εδώ και 11 χρόνια.

Όπως και να ‘χει, άνθρωποι που έβαλαν το λιθαράκι τους να αδειάσουν τα γήπεδα, έδωσαν τόση δύναμη και εξουσία σε αστυνομία, κράτος, ΚΟΑ και ΚΟΠ να κάνουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ στους αθλητικούς χώρους με αποτέλεσμα να δημιουργείται τόσο μεγάλος ντόρος που κατέβηκε κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ στην κατά τ’ άλλα νήσο των αγίων ανθρώπων, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τα λόγια τους.  Εξαιτίας κάποιων σαν και του λόγου σας, το ποδόσφαιρο καταστρέφεται, ο αθλητισμός καταστρέφεται και το ενδιαφέρον μειώνεται γενικότερα για κάθε άθλημα.

Κι’ αν νομίζετε οτι τα δυο θέματα δεν συνδέονται, πλανάστε πλάνην οικτρά, χρόνια τώρα λέμε πως θα μείνουν μόνοι τους να αλωνίζουν. Τότε -ίσως και σήμερα ακόμη- για τους γραβατωμένους και τους εξουσιαστές να ήμασταν οι αλήτες αλλά δυστυχώς  δικαιωθήκαμε, τώρα του φυσάτε και δεν κρυώνει. 

Σε λίγα χρόνια θα είναι τόσο παρωχημένο να ασχολείται κάποιος με το ποδόσφαιρο του τόπου, που δεν θα έχετε ούτε που να το πουλήσετε ή που να ψαχτείτε για λίγους ψήφους.

Λέει μάλιστα στην ανάρτηση του ο Βότσης ότι “χάνει η ΑΕΛ ένα φίλαθλο”. Τι σου έφταιξε “κύριε” η ΑΕΛ; Γιατί τώρα στα δύσκολα που μας πολεμούν (έμμεσα την πολεμάς και εσύ) την αφήνεις μόνη; Αν νομίζεις εσύ και οι παρόμοιοι σου ότι όσοι αντιστέκονται στον τρομονόμο και σε γελοίες καρτούλες έχουν παρατήσει την ΑΕΛάρα, είστε γελασμένοι. Εμείς δεν ξενερώσαμε ποτέ, ζούμε για την ΑΕΛ και δεν θα την αφήσουμε ΠΟΤΕ μας. Δώστε μας πίσω μια Κυριακή και θα παραμιλάτε ΟΛΟΙ.

Γελάστε … ή κλάψτε ελεύθερα. Για μας και τα παιδιά μας το τελειώσατε με τις αποφάσεις και τις ψήφους σας.

Υ.Γ1. Και να θυμάστε. Η ψήφος ανάθεσης, είναι ψήφος παραίτησης.  Δείτε σε ποιους και που επιτρέπετε να αποφασίζουν για εσας χωρίς εσάς.

Υ.Γ2. ΑΕΛ – Αθλητική Ένωση Λεμεσού. Με κεφαλαία.

Υ.Γ3. Όταν κοντέψουν οι εκλογές ελπίζουμε να μην επιστρέψεις στην ανατολική για “πελατεία”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *