Κίτρινα Μυαλά – Για την τιμή και την αξιοπρέπεια μας

Αφού δεν βρίσκουμε εμείς τον τρόπο να ξυπνήσουμε τον βρήκαν αυτοί για μας!!!

Λίγο η κάρτα, λίγο ο Σόφο, λίγο η μαλακία που πάντα μας έδερνε, αφήσαμε την αγάπη μας στο έλεος αυτών που στο σχολείο έτρωαν 10 πάτσους για καλημέρα. Κατακαημένα αποτυχημένα ανθρωπάκια, μπροστά στο όνομα της ΑΕΛ, δεν υπολογίζουμε τίποτα και κανένα.

Σταράτα και μάγκικα αποσύρετε την ομάδα απο την φαρσοκωμωδία και βάρτε μπουρλότο στο μπουρδέλο. Κλείστε το στόμα του κάθε ασπόνδυλου, διαλύοντας ότι απέμεινε απο αυτό που λέγεται κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ δεν ήταν ποτέ φίλαθλος, δεν ήταν ποτέ παιδί χαϊδεμένο. Δεν αγάπησε το ποδόσφαιρο για τα τρόπαια, δεν ακολουθούσε ομάδες για τις νίκες. Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ είναι οπαδός αρρωστημένος και ερωτευμένος με τον ίδιο τον ΑΕΛΙΣΤΑ! Είναι αυτός που γέμιζε γήπεδα ακόμα και το 96! Είναι αυτός που που μεγάλωσε θαυμάζοντας τον ΑΕΛΙΣΜΟ και το φαινόμενο του ΑΕΛΙΣΤΑ!  Η μόνη ομάδα που έφερνε οπαδούς από τους οπαδούς της.

Κύριοι της διοίκησης αφήστε τις επιστολές και αυτό που κάνετε είναι μεγάλη ειρωνεία, να καταγγέλλετε την ΟΥΕΦΑ μέσω της ΚΟΠ, αν είναι δυνατόν!

Καλέστε όλα τα οργανωμένα σύνολα της ΑΕΛ σε γενική συνάντηση και ομόφωνα να παρθεί απόφαση για να αποσυρθεί η ομάδα που το μπουρδέλο!

ΥΓ. Η γαμώκαρτα σας εν δουλεύκει στην 3η κατηγορία!!!

Ήρτεν η ώρα να μετρηθούμε! ΕΒΙΒΑ ΑΕΛΑΡΑ ΕΒΙΒΑ ΛΕΜΕΣΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *