Επειγόντως να προστατευθεί η ομάδα – Να μην μείνουμε στα λόγια

Το γράψαμε πριν καν κάνει τις σημαντικότατες δηλώσεις ο Θεόδωρος Αντωνίου. Η ομάδα είναι εντελώς απροστάτευτη και ότι έχει γίνει μέχρι τώρα από πλευράς διοίκησης φαίνεται να μην αποδίδει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Αντρέας Σοφοκλέους είναι έξω φρενών και παρουσιάζεται πανέτοιμος να λάβει δραστικά μέτρα για να σταματήσουν όλα όσα γίνονται κατά της ομάδας μας. Αναμένεται πως τη Δευτέρα θα προβεί σε δημοσιογραφική διάσκεψη για να μιλήσει για όσα συμβαίνουν, ενώ παράλληλα θα σταλεί επιστολή σε UEFA και FIFA με την πρόθεση της ομάδας για αποχώρηση από το πρωτάθλημα. 

Είναι τουλάχιστον το 8ο (!!!) παιχνίδι φέτος όπου η ομάδα αδικείται κατάφορα, με τα διαιτητικά λάθη να αλλοιώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα πλέον είναι εκτός 6άδας, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν στην πρώτη τετράδα τουλάχιστον. Κατά τη δική μας εκτίμηση με dvd και φάσεις στην UEFA δεν θα αλλάξει κάτι ουσιαστικό αφού και εκεί είναι εντελώς διεφθαρμένα τα πράματα, χρειάζονται πολύ πιο δραστικά μέτρα.

Ανεξαρτήτως των οικονομικών ή αγωνιστικών προβλημάτων της ομάδας η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητό αφού τα αλλεπάλληλα λανθασμένα διαιτητικά σφυρίγματα δημιουργούν επιπλέον προβλήματα και μουρμούρα με αποτέλεσμα η ομάδα να μην μπορεί να ηρεμίσει και να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό καθαρά κομμάτι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *