”Να τους πω να μην ακουμπούν κανένα;”

Στην καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη μίλησε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, εμφανώς απογοητευμένος από την διαιτησία.

Αναλυτικά:

”Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και τον Ηλία για τη νίκη.

Σε κάθε αγώνα μας, όταν γίνεται ένα λάθος το πληρώνουμε, το δεύτερο ξανά το πληρώνουμε και είναι απίστευτο σε κάθε ματς να πληρώνουμε τέτοια λάθη.

Μετά το 1-0 ήμασταν καλύτεροι, είμασταν επικίνδυνοι.  Το δεύτερο γκολ τα άλλαξε όλα. Πραγματικά δεν θα μιλήσω για τη διαιτησία, δεν με νοιάζει αν ήταν πέναλτι ή όχι. Όμως, πώς να αντιμετωπίσω και εγώ τους παίκτες μου; Δεν μπορούν να ακουμπήσουν κανένα γιατί σε κάθε φάση δίνεται πέναλτι.

Μετά το 2-1 αλλάξαμε το σύστημα, ρισκάραμε, προσπαθήσαμε και δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, είμαι περήφανος. Για τα λάθη που κάναμε πρέπει να δουλέψουμε.

Υπάρχουν ακόμα πέντε παιχνίδια, δεν έχει τελειώσει τίποτα και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. 

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

Για την απουσία του κόσμου είπε ” Δεν ξέρω τι να πω, υπήρξα παίκτης της ΑΕΛ, το έζησα και με την κατάκτηση του Κυπέλλου.  Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά.

Για τα λάθη της διαιτησίας: ”Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, είναι πολλά και επαναλαμβανόμενα τα λάθη (σ.σ. διαιτησίας). Αν αρχίσω να λέω τα παιχνίδια. Με Ολυμπιακό, ΑΕΚ (εντός), ΕΝΠ, Ομόνοια. Αν ήταν ένα ή δύο παιχνίδια εντάξει, αλλά τόσα πολλά; Ούτε αν είσαι η Μπαρσελόνα δεν μπορείς. Ελπίζω όλα αυτά να είναι στο πλαίσιο των ανθρώπινων λαθών. Αν κάναμε αυτά τα λάθη εγώ ή ο Ηλίας (σ.σ. Χαραλάμπους) θα χάναμε τη δουλειά μας.

Δείτε την ιστορία. Συνέχεια αλλάζουν οι προπονητές, επομένως δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρος της ΑΕΚ γιατί μετακίνησε κάποιους φιλάθλους πίσω από τον πάγκο, οι οποίοι την προηγούμενη φορά με έβριζαν”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *