Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 16/1/2020

Καταρχήν, θέλουμε να ευχηθούμε κΑΕΛή χρονιά σε όλους τους ΑΕΛίστες.

Αφήσαμε αυτές τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου να ξεγυμνώσουν εντελώς τη κατάντια του κυπριακού ποδοσφαίρου. Κατευθυνόμενες διαιτησίες, κόκκινοι φακέλοι, υπόκοσμος, πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα συνθέτουν για ακόμα μια φορά το γνωστό τσίρκο με θιασάρχη την ηγεσία της κοπ και αρχικλόουν τη κυβέρνηση και τους υπερασπιστές της κάρτας οπαδού που γελοιοποιούνται στα μάτια της κοινής γνώμης για τα ψεύτικα νούμερα του αποτυχημένου μέτρου τους.

Εμείς έχουμε προειδοποιήσει αρκετές φορές, για το ότι τα προβλήματα του ποδοσφαίρου δεν αρχίζουν από τους οπαδούς, όμως αυτοί μόνο στοχοποιούνται πραγματικά από τους τρομονόμους. Tη στιγμή που φίλαθλοι καταλήγουν στα μπουντρούμια και διώκονται ποινικά επειδή πανηγύρισαν με το άναμμα μιας φωτοβολίδας, βλέπουμε διάφορα άρθρα ότι ο κόσμος της ΑΕΛ δεν είναι στο γήπεδο και για αυτό η ομάδα σφαγιάζεται από τη διαιτησία.

Όλοι εσείς που τα γράφετε αυτά σε άλλη χώρα γεννηθήκατε; Τόσα χρόνια είδατε να ντρέπονται να κάνουν τα αίσχιστα μπροστά σε χιλιάδες στις κερκίδες; Η ΑΕΛ έχει αδικηθεί εσκεμμένα και μπροστά από χιλιάδες κόσμο, ο οποίος πολλές φορές ξέσπασε πάνω στο θυμό του και εσείς με την κοντή μνήμη τρέχατε να στρέψετε τα φώτα της δημοσιότητας στους «κακούς οπαδούς», αντί να καταδικάσετε τους πραγματικούς ενόχους της βίας που δεν είναι άλλοι από τους μαστόρους σας, το σάπιο σύστημα που διοικεί το ποδόσφαιρο. Τώρα όμως που όλοι αυτοί έρχονται να ευνουχίσουν τα συναισθήματα, τη φωνή και τον τρόπο έκφρασης των οπαδών προς τις ομάδες τους με πρόσχημα τη βία που οι ίδιοι προκαλούν τα ρίχνετε και πάλι σε εμάς ότι δήθεν γυρίσαμε την πλάτη στην ομάδα μας.

Εμείς γυρίσαμε την πλάτη στους τρομονόμους για να προστατεύσουμε τον κόσμο μας από τα λαμόγια, για να ξεγυμνώσουμε την κατάντια του κυπριακού ποδοσφαίρου και να πέσουν τα φώτα στους πραγματικούς ενόχους, που έδιωξαν τον κόσμο από τα γήπεδα.

Γι αυτό φερέφωνα τον ΑΕΛΙΣΤΑ να μην το βάζετε στο βρομόστομα σας. Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν αποδέχεται την υποταγή. Όσο υπάρχει ΑΕΛΙΣΤΑΣ θα υπάρχει και ΑΕΛ. Η ΑΕΛ δεν τελειώνει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, είναι η ιστορία μιας πόλης και τρόπος ζωής των κατοίκων της.

Αύριο Παρασκευή ο σύνδεσμος θα δώσει το παρών του στο χορό που διοργανώνει η Α.Ε.Λ. Ο χειμερινός χορός του σωματείου μας αποτελεί μια παράδοση για την πόλη της Λεμεσού που κρατάει από το 1930 και είναι καθήκον μας να είμαστε εκεί.

Το Σάββατο ΑΕΛΙΣΤΑ καλείσαι να είσαι στο Τσίρειο η ώρα 13:30 όπου θα συνοδεύσουμε την αποστολή της ομάδας μας μέχρι την Λάρνακα για τον αγώνα με την κούλλα94. Δείξε ξανά ότι είσαι ο προστάτης αυτού του τεράστιου σωματείου.

Η στήριξη μας στις προσπάθειες του προπονητή και των ποδοσφαιριστών είναι δεδομένη. Αγωνιστικά η ομάδα έδειξε ότι μπορεί και ζητούμε να γίνουν τα λόγια πράξεις και η ομάδα να ενισχυθεί , στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, εκεί που θέλει ο προπονητής για να πετύχουμε τους στόχους μας, μάγκικα και καθαρά όπως μόνο εμείς ξέρουμε.

ΥΓ. κοράκια ότι κάμνετε θα το έβρετε μπροστά σας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *