Τα μέτρα ασφ…κοροϊδίας!!

Μας κοροϊδεύουν, δεν εξηγείτε αλλιώς. Κάθονται σε ένα δωμάτιο εκεί στην αστυνομία και κρατάνε τις κοιλιές τους από τα γέλια. Ξυπνάνε και σκέφτονται πως να μας τρολάρουν σήμερα.

Τα σαΐνια εκεί στην αστυνομία έβγαλαν γράφημα για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα και με τις ΠΟΡΕΙΕΣ των οπαδών των δύο ομάδων. Ποιων οπαδών ακριβώς ρε χαμένοι; Ποιες πορείες; Ίσως το γράφημα να ήταν φυλαγμένο από προηγούμενα παιχνίδια και εσείς απλά αλλάξατε μέρα και ημερομηνία.

Είστε μια κοροϊδία. Διαλύσατε το άθλημα εσείς, υπουργείο και ΚΟΑ. Μετά τα ρίχνετε στους οργανωμένους και τους λέτε και αλήτες. Δεν ήξερα πως αυτοί οι 5-6 χιλιάδες που δεν πάνε Ανατολική ήταν όλοι οργανωμένοι. Μάλλον εσείς φανήκατε ανοργάνωτοι.

Μάλιστα η ανακοίνωση αναφέρει: “Λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης που αναμένεται στους αυτοκινητόδρομους κατά την μετάβαση και την αποχώρηση των οπαδών από το γήπεδο, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας.” Καλό. Πολύ καλό. Πάρα πολύ καλό.

Πορείες και κλεισίματα δρόμων και πυκνές κινήσεις… Ίσως σε άλλες εποχές κοθώνια μου..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *