Τα καραγκιοζιλίκια του τρομονόμου συνεχίζονται…

Κανονικά και χωρίς καμία διαφοροποίηση συνεχίζονται τα καραγκιοζιλίκια γύρω από την κάρτα οπαδού και ευρύτερα τον τρομονόμο. Όπως έχουμε εδώ και καιρό επισημάνει ο νόμος εφαρμόζεται κατά το δοκούν και όποτε προκύψει.

Στην ουσία αυτό γίνεται καθώς είναι τέτοιες οι πρόνοιες της νομοθεσίας που καθιστούν τον νόμο ανεφάρμοστο, ενώ αν αρχίσουν να εφαρμόζουν όλα όσα “σοφά” λένε οι διατάξεις του νόμου, οι μόνοι που θα πηγαίνουν στο γήπεδο είναι ο Ιωνάς, ο Κλεάνθης και ο νυν Υπουργός Δικαιοσύνης που ανάλαβε πρόσφατα σε ρόλο ξεπλύματος.

Συγκεκριμένα, για άλλη μια βδομάδα ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ επιβάλλει πρόστιμα σε ομάδες για τη συμπεριφορά των ταυτοποιημένων φιλάθλων τους. Και όμως, ενώ η ΚΟΠ και ο δικαστής της επιβάλλουν πρόστιμο, η αστυνομία και οι υπόλοιποι “υπεύθυνοι-ανεύθυνοι” δεν προχωρούν στην υλοποίηση των όσων λέει ο νόμος…γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα του να διαπράττουν οι ίδιοι άλλο ποινικό αδίκημα (σοβαρότερο), με βάση πάντα τον ίδιο το νόμο που διαφημίζουν και προστατεύουν.

Αναλυτικά ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ ανακοίνωσε…

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας λόγω παράλειψης πληρωμής ζημιών που προκάλεσαν οι οπαδοί σας στο στάδιο AEK ARENA (στην βόρεια κερκίδα) κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  Α’ Φάση  περιόδου 2019-2020  ΑΕΚ Λάρνακας – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/15.09.2019 κατά  παράβαση των  παραγράφων 62 – 63 και 64  του   Κεφαλαίου  VII  της  Προκήρυξης  Πρωταθλήματος  CYTA   περιόδου 2019-2020.
Απόφαση: Πρόστιμο, εκτός αν οι ζημιές πληρωθούν εντός 15 ημερών. 

Είναι γεγονός πως τα ίδια τα σωματεία πρέπει να αποφασίσουν. Ή θα υποστηρίζουν τον νόμο και θα τον διαφημίζουν ή θα ανέχονται (πληρώνοντας πρόστιμα) να γίνονται συνένοχοι της κοροϊδίας που βιώνουν όλοι οι φίλαθλοι. Σε κάθε περίπτωση, αφού ορισμένοι βολεύτηκαν και πάνε στο γήπεδο λες και δεν συμβαίνει κάτι, ας εφαρμοστεί ο νόμος…και τότε θα καταλάβουν όλοι ποιος έχει δίκαιο και ποιος όχι.

Υ.Γ: Γιατί σχεδόν όλα τα περιστατικά στο υπερσύγχρονο και καινούργιο Αεκ Αρένα; Δουλεύει ή όχι τελικά το κλειστό κύκλωμα του Αεκ Αρένα; Αν δουλεύει γιατί δεν βρήκε τους ένοχους, και αν δεν δουλεύει γιατί έχει κανονικά την άδεια;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *