Κοινή ανακοίνωση για Γιαννέλλη που προσπάθησε να ρίξει την προσοχή αλλού

Την προσπάθεια του Γιαννέλλη να ρίξει την προσοχη αλλού επικρινουν και καταδικάζουν απο κοινού ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Αθηνων και ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

Θεωρούμε τις σημερινές δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας άστοχες αλλά και αχρείαστες. Δεν αναφερόμαστε στο κομμάτι του πολυδιαφημισμένου και υπερκτιμημένου Ντόσα Τζούνιορ αλλά στο σημείο που αναφέρθηκε στον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή.

Ελπίζουμε να ήταν απλώς ένα λάθος της στιγμής και να μην αναφέρθηκε η εθνικότητα του δικηγόρου, που εκπροσωπεί τον παίκτη, με σκοπό να δώσει εθνικό χαρακτήρα στην δικαστική μάχη που θα ακολουθήσει, επιβαρύνοντας την κατάσταση.

Αυτές είναι πολιτικές των εκάστοτε κυβερνήσεων οι οποίες με σκοπό να κρύψουν τις αδυναμίες τους και τα τεράστια σφάλματα στα οποία υποπίπτουν καλλιεργούν το μίσος μεταξύ των δυο εθνών και βάζουν τους λαούς να αλληλοσφάζονται.

Απαιτούμε από τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο LTD, Δημήτρη Γιαννέλη να βγει να ξεκαθαρίσει την θέση του. Να θυμάστε πως τέτοιου είδους ρατσιστικές συμπεριφορές είναι ανεπιθύμητες και δεν έχουν καμία απολυτως σχέση με τις ιδέες που πρεσβεύει η ΑΕΛ. Το βέβαιο είναι πως εάν επαναληφθεί κάτι θα βρείτε τον Κίτρινο λαό μπροστά σας.

ΣΥΦΑΕΛ Αθηνών 1996
ΣΥΦΑΕΛ Θεσσαλονίκης 1999

One thought on “Κοινή ανακοίνωση για Γιαννέλλη που προσπάθησε να ρίξει την προσοχή αλλού

  • at
    Permalink

    Νομίζω ρε παιδιά ότι είστε λίγο άδικη γιατί πρόκειται για Τούρκο πείτε μου ποια ανθρώπινα δικαιώματα σεβάστηκαν οι Τούρκοι ποιον λαό και ποιον γείτονα τους σεβάστηκαν όταν λοιπόν μιλάμε για Τούρκους είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα αυτή είναι η δίκη μου άποψη

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *