Ζήτησε να φύγει ο Ν.Τζόυνιορ

Ο Ντόσα απέστειλε στην ΑΕΛ επιστολή για μονομερή τερματισμό του συμβολαίου του, «πατώντας» σε σχετικό όρο που όπως υποστηρίζει η πλευρά του ποδοσφαιριστή, του δίνει το σχετικό δικαίωμα από τη στιγμή που όπως αναφέρουν, η ΑΕΛ του χρωστάει κάποια λεφτά τα οποία δεν έχουν καταβληθεί και έχει εκπνεύσει η ημερομηνία καταβολής τους.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός υποστηρίζει ότι η ομάδα της Λεμεσού του χρωστάει αρκετούς μηνιαίους μισθούς, αλλά και τα πριμ της κατάκτησης του κυπέλλου και της εξόδου στην Ευρώπη.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Ντόσα Τζούμιορ με την ΑΕΛ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και με αυτή την εξέλιξη δεν ξέρουμε το μέλλον που θα έχει στην ομάδα ο Κυπροποιημένος αμυντικός.
Από την πλευρά της η επίσημη ΑΕΛ απάντησε μέσω του κυρίου Γιαννέλη:
«Είναι ένα σοβαρό θέμα. Λάβαμε χθες μια επιστολή πριν τον αγώνα από τον Τούρκο δικηγόρο του ποδοσφαιριστή για τερματισμό του συμβόλαιο. Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τις ενέργειες του ποδοσφαιριστή από σεβασμό για την πορεία του, σεβασμό τον οποίο δεν επέδειξε ο ίδιος. Η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν ανησυχούμε, η ΑΕΛ θα δικαιωθεί. Μπορώ να σας πω μόνο αυτά. Προσπαθώ να είμαι μετρημένος σε αυτά που λέω, δυστυχώς έγινε αυτό που έγινε και θα το αντιμετωπίσουμε με σύνεση και με γνώμονα το καλό της ομάδας. Λάβαμε μια επιστολή από την Κωνσταντινούπολη, 1-2 ώρες πριν τον αγώνα. αυτό τα λέει όλα. Έχει βάλει μέσα τους δικούς του λόγους. Το νομικό μας τμήμα, μελετά την υπόθεση».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *