Μέτρια εμφάνιση – 0-0 με Ολυμπιακό

Στο 0-0 κόλλησε η ομάδα μας στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής στο Τσίρειο στάδιο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.  Κάτω του μετρίου η απόδοση και η συνολική παρουσία της ομάδας που επέτρεψε στον Ολυμπιακό να φύγει με βαθμολογικό όφελος.  Χάθηκε έδαφος και η ευκαιρία να πάμε στην τρίτη θέση και στους 17 βαθμούς. 

Πιο αναλυτικά:

Μέτριο ήταν το πρώτο μισάωρο για της δυο ομάδες, με πολύ χαμηλό ρυθμό και περισσότερο παιχνίδι κέντρου.  Στα τελευταία όμως στάδια το παιχνίδι πήρε φωτιά με τρεις τεράστιες χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα μας και μια για τον Ολυμπιακό.

Μόλις στο 4′ η ομάδα μας έφτιαξε τις προυποθέσεις για γκολ με τον Γερολέμου που έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ που έφυγε λίγο άουτ.  Η επόμενη απειλή ήταν με τον Μηνά Αντωνίου που έπιασε ένα σουτ πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια.

Μεγάλη απόκρουση επιχείρησε ο Βοζίνια σε σουτ του Χαμντί στο 17′ όμως εντυπωσιακά έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 37′ η σέντρα του Αντωνίου είχε ως παραλήπτη τον Αβραάμ που σούταρε στην γωνία αλλά ο αντίπαλος κήπερ είπε όχι στέλνοντας την μπάλα με τα πόδια σε κόρνερ.  Στην εκτέλεση του κόρνερ και στη συνέχεια της φάσης ο Γουίλερ βρήκε τον Αγκάνοβιτς υποδειγματικά, ήταν μόνος ανενόχλητος αλλά η κεφαλιά του ήταν πολύ κακή.

Ένα λεπτό αργότερα σε λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα ο Γερολέμου επιχείρησε να τον κρεμάσει από μακριά όμως η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 43′ Γουίλερ έπιασε ένα πλασέ εντός περιοχής, απόκρουσε εύκολα ο Μπάιζα.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε το παιχνίδι κέντρου, καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει τον έλεγχο στο παιχνίδι.  H ομάδα μας δυσκολευόταν να περάσει την μπάλα μπροστά ενώ θα λέγαμε ότι δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία.  Πολλές φορές μάλιστα το κέντρο έδινε χώρο στον Ολυμπιακό να ανέβει μέχρι την περιοχή μας και να απειλήσει είτε με σουτ είτε με ρήγματα στην περιοχή.  Κλασσική ευκαιρία απώλεσε ο Ολυμπιακός στο 89′ με τον Φαμπρίς.

Στο 90+3 ο Αγκάνοβιτς έφυγε μόνος από αριστερά, προτίμησε όμως να τελειώσει τη φάση μόνος του αντί να στρώσει δίπλα σε Χουράδο που περίμενε και Μαρκόσκι που παραμόνευε.  Το τελείωμα του αποκρούστηκε και ουσιαστικά ήταν η φάση που μπορούσε να αλλάξει το 0-0.

Αρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Τεξέιρα, Γουήλερ, Ράσο, Νιλς (59′ Μαρκόσκι), Νταβόρ, Αγκάνοβιτς, Γερολέμου, Μηνάς, Αβραάμ (69′ Τόρρες), Μαέ (64′ Χουράδο).

Κάρτες: Ράσο /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *