Στον κόσμο του ο υπουργός – Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

Απο τις ανακοινώσεις που γουστάρουμε να βλέπουμε απο το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ είδαμε σήμερα που τα βάζει με τον υπουργό και όλους όσους ευθύνονται για την καταστροφή του αθλητισμού στον τόπο.

Σε γενικές γραμμές παρατηρούμε οτι οι αλήτες που φώναζαν τόσο καιρό (εμείς) άρχισαν να μην είναι τόσο αλήτες και οι φωνές τους να έχουν βαρύτητα και να δικαιώνονται αφού κανένας δεν πατά πλέον στα γήπεδα, ο κόσμος αδιαφορεί πλήρως για τον αθλητισμό, οι κολοφυλαδες και τα ξεφτιλοσαιτ τους δεν παίρνουν τα ίδια κλικ με παλιά. Όποτε η προπαγάνδα καταρρέει καθημερινα, τα ψέματα ετελιωσαν υπουργοί ξαι δημοσιογραφισκοι.

Αναλυτικά:

Βλέποντας τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού «δικαιοσύνης» αντιλαμβανόμαστε γιατί όλα τα θέματα σε αυτό τον τόπο πάνε από το κακό στο χειρότερο. Φαίνεται ότι ο υπουργός ζει σε μια δική του ουτοπία, δεν εξηγείται αλλιώς η προσπάθεια διαστρέβλωσης των αριθμών της πραγματικής εικόνας των κερκίδων και η εμμονή του να πείσει ότι δεν έχει επηρεαστεί η προσέλευση από την κάρτα οπαδού και τον τρομονόμο.

Στη συνέχεια με απαντήσεις (ούτε καν επιχειρηματολογία δεν μπορούμε να την αποκαλέσουμε) χειρότερες και από παιδιού δημοτικού δεν κατάφερε να αναλύσει με ακρίβεια που ακριβώς βοήθησε η κάρτα στην καταπολέμηση διαφόρων περιστατικών στα γήπεδα τον τελευταίο χρόνο, ενώ για το περιστατικό με τις μπύρες που όλοι είδαμε στον τελευταίο αγώνα της εθνικής, αρκέστηκε στην αοριστολογία, ενώ ο « τρομονόμος του» προβλέπει ξεκάθαρες ποινές.

Από την άλλη στο θέμα των άλλων αθλημάτων που πεθαίνουν, αδιαφόρησε πλήρως προσβάλλοντας όσους υπηρετούν αυτά τα αθλήματα και τα όσα έχουν πετύχει για τη χώρα μας.

Ο αθλητισμός διαλύεται γιατί αυτοί οι άσχετοι αποφασίζουν για θέματα που δεν τους αφορούν. Είναι καιρός σωματεία, κόσμος οργανωμένοι , αθλητές και ομοσπονδίες να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι σε μια κοινή συνάντηση για το θέμα. Καλούμε τους συνδέσμους με τις ομάδες τους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της επίσημης ΑΕΛ.

Ο υπουργός και η πολιτεία καλά θα κάνουν να ασχοληθούν με τα διαβατήρια, τις βομβιστικές επιθέσεις, το παράνομο τζόγο και τα βαν παράνομης παρακολούθησης που ανήκουν σε εταιρείες – φαντάσματα και να αφήσουν τον αθλητισμό στους ανθρώπους του.

ΥΓ Δικηγόρος Μιχάλης Καυκαλιάς από το 8ο λεπτό για όλα σχετικά με την κάρτα φιλάθλου, ας το ακούσουν όλοι οι παράγοντες των σωματείων.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

https://www.youtube.com/watch?v=Hy29eatjWTU&t=490s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *