Δηλώσεις Κέρκεζ μετά την ήττα από την Ομόνοια

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια. 

Αναλυτικά:

”Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη. Φυσικά δεν μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος αφού χάσαμε τον αγώνα.  Κανονικά θα πρέπει να πω πως είμαι ικανοποιημένος επειδή είδαμε νεαρούς να παίζουν σήμερα. Χάσαμε το παιχνίδι αλλά κερδίσαμε κάποιους νεαρούς που έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν μελλοντικά. Προετοιμαστήκαμε σωστά, αλλά ξέραμε ότι η Ομόνοια είναι ποιοτική ομάδα και επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Δεχθήκαμε πολύ νωρίς στο γκολ, αλλά αυτό προήλθε λόγω εμπειρίας από κάποιους παίκτες. Νιώθω περήφανος και χαρούμενους που επιτέλους παίξαμε σε ένα ματς με ωραία ατμόσφαιρα.

Όταν αρχίσαμε το φετινό πρωτάθλημα, είχα πει ότι θέλουμε μια δυνατή Ομόνοια.  Ξέρουμε γιατί οι φιλάθλοι δεν έρχονται. Θέλαμε να παίξουμε με τρεις στόπερ, αλλά δεν παίξαμε επειδή δεν είχαμε καν τρεις. Έπρεπε να είμαστε ασφαλείς διότι η Ομόνοια έχει πολύ καλή επίθεση.

Είχαμε τις ευκαιρίες μας όμως λόγω έλλειψης εμπειρίας είχαμε πρόβλημα πίσω. Πρέπει να βελτιωθούμε. Η αίσθηση μου είναι πως αξίζαμε την ισοπαλία.

Συγχαρητήρια για τη νίκη της Ομόνοιας και τον κόσμο της για την ωραία ατμόσφαιρα, ευχαριστώ και τους δικούς μας οπαδούς, όσους ήλθαν”.

Για την σύγκριση με πέρσι: ”Όπως πέρσι έχουμε και τα πάνω και τα κάτω μας. Θέλαμε λίγο χρόνο να προσαρμοστούν οι παίκτες που άργησαν να έρθουν. Δεν κλαίω για τους τραυματισμούς, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Όλοι όσοι είναι στο ρόστερ το αξίζουν είτε μεγάλοι, είτε μικροί. Κάθε φορά παίζουμε με 3-4 Κύπριους και πάντα είναι στο πλάνο μας μέχρι το τέλος της σεζόν 1-2 νεαροί να είναι στο ρόστερ και να πάρουν βάρος στις πλάτες τους για τη νεα χρονιά”.τους λόγους που δεν έρχονται οι φιλάθλοι. Αποφασίσαμε να παίξουμε με 3 στόπερ αν και δεν έχουμε ούτε καν τρεις. Ξέραμε ότι η Ομόνοια είναι καλή στις αντεπιθέσεις. Είχαμε ευκαιρίες. Δεν είναι δικαιολογία η εμπειρία, χρειάζεται να δουλέψουμε για να το βελτιώσουμε. Η αίσθηση μου είναι ότι αξίζαμε την ισοπαλία. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που ήρθε από την Λεμεσό”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *