Εύκολα στην 4η νίκη με 2-0 την Πάφο

Με 2-0 κέρδισε την Πάφο η ομάδα μας στα πλάισια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.  Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και δίκαια έφτασε στην νίκη.  Εκτός από ουσιαστική ήταν και πιο ομάδα, έχοντας πολύ καλά οργανωμένη την αμυντική της λειτουργία μη επιτρέποντας στην Πάφο να δημιουργήσει το οτιδήποτε μεμπτό στην εστία του Βοζίνια που είχε ένα εύκολο βράδυ αλλά όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Σημαντική νίκη που στέλνει την ομάδα μας στην τρίτη θέση μετά από 8 αγωνιστικές.

Σε γενικές γραμμές στο πρώτο μέρος η Πάφος είχε περισσότερο την κυκλοφορία της μπάλας όμως η ομάδα μας ήταν αυτή που δημιούργησε τις ευκαιρίες για να σκοράρει.

Δυο χαμένα τετ-α-τετ από πλευράς της ομάδας μας με Μηνά Αντωνίου, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Δοκάρι για Αβραάμ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ.  Τον περισσότερο χρόνο οι δυο ομάδες αλληλοεξουδετερώνονταν στο χώρο του κέντρου χωρίς να απειλήσει όμως με κανένα τρόπο η Πάφος.

Στην επανάληψη η ομάδα μας έδειξε να έχει περισσότερες απαιτήσεις από τον αγώνα ενώ κράτησε την μεσοαμυντική της συνοχή κάτι που έκανε τα πράγματα ακόμα δυσκολότερα για την Πάφο να δημιουργήσει κάτι επικίνδο στην εστία του Βοζίνια.

Στο 56′ η έμπνευση του Αβραάμ να ρίξει το πλάγιο ταχύτατα προς τον Αγκάνοβιτς που ήταν στην περιοχή, έφερε το 1-0 αφού ο επιθετικός της ομάδας μας άδειασε την άμυνα της Πάφου και σούταρε εύστοχα στην γωνία ανοίγοντας το σκορ.

Μετά το 1-0 η ομάδα μας συνέχισε να είναι καλύτερη και διπλασίασε τα τέρματα της με τον Τόρρες μετά από έξυπνη ασσίστ του Μαεέ, ντρίπλαρε και τον τερματοφύλακα της Πάφου πλασάροντας εύστοχα.

Θα μπορούσε να ανεβάσει κι’ αλλο τον δείκτη του σκορ η ομάδα μας αφού έφτιαξε κι’ άλλες ευκαιρίες.  Επόμενος αγώνας με την Ομόνοια.

Αρχική ενδεκάδα: Bοζίνια, Αντρέ Τεσέιρα, Νιλς Τεξέιρα, Ράσο, Αβραάμ, Νταβόρ, Αγκάνοβιτς (85′ Χ. Κυριάκου), Γκαζαρυάν (59′ Τόρρες), Μηνάς Αντωνίου, Γερολέμου, Ιβαν Κάρλος (73′ Μαέ)

Κάρτες: Αβραάμ, Ράσο / Λελούκιν, Λαφράνς, Λουλίνια, Πάντσεον

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *