Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 25/10/19

Βγήκε χθες στο διαδίκτυο η επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας. Μεταξύ άλλων υπάρχουν online πληρωμές και εγγραφές μελών με το φθηνότερο να είναι στα 60 Ευρώ το ΧΡΟΝΟ.Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ απευθύνει με τη σειρά του κάλεσμα σε όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να γίνουν μέλη . (http://www.aelimassol.com/members/).

Οι τιμές είναι απόλυτα λογικές και ο τρόπος πληρωμής πολύ απλός. Πλέον, δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανένα ΑΕΛΙΣΤΑ, ώστε να μην συνεισφέρει στην ενδυνάμωση του σωματείου που αποτελεί τον πυρήνα της ΑΕΛ. Μαζικά όλοι ενωνόμαστε με το σωματείο μας, βάζουμε τις ιδέες μας, χαράζουμε όλοι μαζί τη γραμμή και το μέλλον της αυθεντικότερης αθλητικής οντότητας του τόπου. Αναβιώνουμε ξανά το “ΑΕΛ – σάρκα από τη σάρκα των οπαδών της”.

Στα του ποδοσφαίρου το Σάββατο υποδεχόμαστε στο ΑΕΛοκρατούμενο φλεγόμενο Λιμάνι το προσ«φυγα» με τη φράντζα που σέρνεται εδώ και χρόνια στα διάφορα στενοσόκακα της πόλης μας. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς εκτός από τη νίκη που θα ανεβάσει την ομάδα μας και θα βάλει ταφόπλακα στους ανύπαρκτους.

Το οπαδικό γλέντι ξεκινά από την Παρασκευή το βράδυ στην Τζον Κένεντι στον Εναέριο με τη Ζ.Ρ.Κ να κάνει ζωντανά την εμφάνιση της από τις 21:00 και συνεχίζουμε ασταμάτητα μέχρι την έναρξη του αγώνα. Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζεται κανονικά η πώληση των επετειακών προϊόντων μας για τα 30 χρόνια του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ.

Το Σάββατο 2 του Νοέμβρη η ώρα 14:30 ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα συμμετέχει σε εθελοντική δεντροφύτευση στο Δήμο Αγίου Αθανασίου στο πάρκο της οδού Δήμητρας και Οδυσσέως. Η δεντροφύτευση είναι μόνο η αρχή μιας σειράς ενεργειών της κίνησης Λεμεσιανών «300 000 δέντρα στην Λεμεσό» (https://www.facebook.com/300ktreesLIM/ ) με στόχο τη βελτίωση των περιβαλλοντικών συνθηκών και της εικόνας της πόλης καθώς και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της. Καλούμε όλους τους ΑΕΛίστες να έρθουν με τα παιδιά τους σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος.

ΥΓ. Εμείς που μεγαλώσαμε με την αναπνοή σου.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *