Ανατροπή στην ανατροπή και ήττα

Μεγάλο παιχνίδι στο N. Papas Group Αμμόχωστος με πέντε τέρματα, ανατροπές και τελική νικήτρια την ομάδα της Σαλαμίνας απέναντι στην ομάδα μας με 3-2.
Η Νέα Σαλαμίνα ήταν η ομάδα που κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την περιοχή της ΑΕΛ και ο Λαμπό, με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βοζίνια για το 1-0.  Η ομάδα μας, κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τόρες, ο Α. Τεϊσέιρα ανέβηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Στην επανάληψη, η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Ο Νιλς Τεξέιρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Νέας Σαλαμίνα και διαμόρφωσε το 1-2. Η απάντηση της Νέας Σαλαμίνας στο δεύτερο τέρμα που δέχθηκε ήρθε στο 60′ του αγώνα. Μετά από όμορφο συνδυασμό, από τους ποδοσφαιριστές του Πουρσαϊτίδη, η μπάλα κατέληξε στον Κωστή και αυτός με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-2.
Στο 67′ του αγώνα η ομάδα της Σαλαμίνα με δική της ανατροπή πήρε προβάδισμα με 3-2. Η αλλαγή του τεχνικού των ερυθρολεύκων, Ελουντού, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βοζίνια με σουτ στα όρια της περιοχής. Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλά τέρματα, δοκάρι, ανατροπές η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε  την ΑΕΛ και η ομάδα μας έμεινε στους 7 βαθμούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *