Δεν υπολογίζει καθόλου την ΑΕΛ ο Αντρέας Σοφοκλέους

Συνεχίζεται κανονικά η αδιαφορία του Αντρέα Σοφοκλέους για την ΑΕΛ μας. Ο Πρόεδρος της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ φαίνεται ότι αποφάσισε να πείσει και τον τελευταίο ΑΕΛίστα ότι δεν υπολογίζει καθόλου την ΑΕΛ και δεν αποτελεί γι’ αυτόν προτεραιότητα.

Συγκεκριμένα όπως ο κάθε ΑΕΛίστας γνωρίζει στις 4 Οκτωβρίου είναι η γενέθλια ημέρα της ΑΕΛάρα μας, αλλά και του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί το ΔΣ του Σωματείου θα πραγματοποιήσει δείπνο προς τιμή της ημέρας σε ένα ΑΕΛίστικο περιβάλλον, ενισχύοντας όμως παράλληλα και το ταμείο του Σωματείου. Εκείνη την ημέρα ετοιμάζεται και τρελό πάρτι από το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ αφού φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από την επίσημη ημέρα ίδρυσης του συνδέσμου.

Ο Αντρέας Σοφοκλέους όμως δεν ενδιαφέρεται γι΄ όλα αυτά. Δεν τον νοιάζει η ΑΕΛ και ο κόσμος της και φροντίζει να μας το δείχνει με κάθε τρόπο. Το ΚΕΠΑΚΥ, το φιλανθρωπικό ίδρυμα που διατηρεί ο Αντρέας Σοφοκλέους, αποφάσισε να γιορτάσει τα 10 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του εκείνη την ημέρα. Δεν ξέρουμε ποια ακριβώς ημερομηνία ιδρύθηκε το ΚΕΠΑΚΥ αλλά δεν φανταζόμαστε να μην μπορούσε να γίνει ο εορτασμός μια άλλη μέρα, αφού στο πρόγραμμα του κάθε ΑΕΛίστα η ημέρα ίδρυσης της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ είναι κρατημένη.

71277132_2322517588040267_3417318534680674304_o
Σε καμία περίπτωση δεν μεμφόμαστε το ΚΕΠΑΚΥ και το έργο που επιτελεί. Μακάρι να συνεχίσει στον ίδιο και καλύτερο δρόμο, εξάλλου δεν είναι λίγες φορές όπου οι ΑΕΛίστες στήριξαν έμπρακτά το ΚΕΠΑΚΥ.

Εκείνο όμως που μας εξοργίζει είναι η συνεχόμενη αδιαφορία του Αντρέα Σοφοκλέους για την αγαπημένη μας ΑΕΛ. Δεν τον νοιάζει καθόλου, την έχει αφήσει στο έλεός της. Λέει συνεχώς ότι θέλει να φύγει αλλά δεν κάνει πίσω και ζητά κορόιδα να διαχειρίζονται τις μετοχές τους. Στις 4 Οκτωβρίου του 2019 η ΑΕΛ  δεν θα γιορτάσει με λαμπρότητα τα 89 χρόνια ζωής και προσφοράς στον αθλητισμό και στην κοινωνία, παρουσία του προέδρου της εταιρείας, στις 4 Οκτωβρίου οι αυθεντικοί ΑΕΛίστες όμως θα είναι εκεί που πρέπει, στη εκδήλωση του Σωματείου και στον Εναέριο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *