Άλλη μια μαύρη μέρα στο ποδόσφαιρο χάρισε το Αποέλ

Όχι δεν θα ασχοληθούμε με την ομάδα μας σήμερα αλλά με το κατεστημένο του τόπου, την ομάδα που εξαιτίας της το άδικο κυριαρχεί αφού πρέπει πάντα να ευνοείται.

Πέραν της κάρτας όλοι σήμερα κατάλαβαν γιατί ο κόσμος αδιαφορεί για το κουκλοθέατρο που ονομάζεται Κυπριακό Ποδόσφαιρο.  Δεν τρέφουμε καμια συμπάθεια προς την ΕΝΠ αλλά ξέρουμε πολύ καλά πως στην θέση της αύριο θα είμαστε εμείς και οι υπόλοιπες ομάδες, γιατί το κατεστημένο του Αποέλ, η ομάδα των υπουργών και των βολευτών πρέπει πάντα να κερδίζει.  Οι μετόχοι και οι χορηγοί πρέπει να παραμένουν χαρούμενοι.

Σήμερα, η ΕΝΠ γύρισε το εις βάρος της αποτέλεσμα από 0-1 σε 2-1 στο 88′, έτσι ο διαιτητής Νεοφύτος Νεοφύτου αποφάσισε να κρατήσει 8 λεπτά καθυστερήσεις με αποτέλεσμα το Αποέλ να σκοράρει στο 94′ και στο 99′.  Μάλιστα, στο δεύτερο γκολ προηγήθηκε φάουλ υπερ της ΕΝΠ που δεν δόθηκε και στο τρίτο που προήλθε από στημένο φάουλ, δεν υπήρχε κανένα φάουλ.  Λάβετε υπόψιν και το κούντημα όλο το παιχνίδι.  υσικά όλοι γνωρίζουμε πως θα έπαιζαν μέχρι το Αποέλ να φτάσει στο τρίποντο.

Ειλικρινά βλέποντας τον προπονητή της ΕΝΠ, τον οποίο δεν γνωρίζουμε αλλά γνωρίζουμε ως ΑΕΛίστες τι θα πει αδικία και κατεστημένο Αποέλ, γίναμε έξω φρενών.  Ο άνθρωπος με το που αντέδρασε αποβλήθηκε και άντε να βρεις το δίκαιο σου. Το Αποέλ καταστρέφει όποιο πρωτάθλημα συμμετέχει, έχει πάντα την εύνοια μαζί του.  Πως μπορεί κάποιος να υποστηρίζει μια ομάδα που κερδίζει συχνά με αυτό τον τρόπο.  Είναι απίστευτο.

Τέλος, γνωρίζουμε πως οι κολοφυλάδες και τα σκατοσάιτ που θα εμφανιστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή θα επισκεφτείτε συνειδητά δίνοντας τους κλικς και χορηγίες, θα μιλήσουν για ανατροπή, για ήρωες, για ομάδα με χαραχτήρα, για το 8ο συνεχόμενο κλπ ασυναρτησίες που απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Δείτε τα στιγμιότυπα και τα λέμε…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *