Επιτακτική ανάγκη η ενδυνάμωση για σωτηρία των τμημάτων [Γ.Σ 13/9/19]

Χθες πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του σωματείου στην οποία συζητήθηκαν εξ’ ολοκλήρου θέματα που αφορούν το σωματείο και όχι την ΑΕΛ Ποδόσφαιρο.  Αυτό έγινε, αφού από την μια ήταν Γ.Σ του Σωματείου ΑΕΛ και από την άλλη ουδέποτε υπήρξε επίσημη κρούση της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ για αναστολή της συμφωνίας διαχείρισης που ισχύει μέχρι το 2023.  Ούτε υπήρξε οποιαδήποτε επίσημη ενημέρωση της εταιρείας σχετικά με την πώληση ή μεταφορά των μετοχών.

Το σωματείο έδειξε στα μέλη του όλες τις οικονομικές καταστάσεις και με ένα ποσό της τάξης των 300 000 καθαρίζει από οποιεσδήποτε υποχρεώσεις ή οφειλές.

Αναφέρθηκε αρκετές φορές η ανάγκη εγγραφής μελών στο σωματείο με ετήσια συνδρομή 60 ευρώ διότι τα τμήματα που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του σωματείου λόγω της κάρτας έχουν πλέον ελάχιστα έσοδα οπότε το σωματείο χρειάζεται βοήθεια με σκοπό να στηρίξει τα τμήματα.

Την ερχόμενη βδομάδα στην σελίδα του σωματείου θα υπάρχει online φόρμα εγγραφής μέλους.

Ενώ αντιπροσωπεία του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΛ συμφώνησαν πως πρέπει να γίνει προσπάθεια ενδυνάμωσης του σωματείου γιατί είναι το τελευταίο χαρτί για να μην κλείσουν κάποια από τα τμήματα.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε μετά την Γ.Σ

*φώτο αρχείου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *