Δημοσιογραφική διάσκεψη 12/9/19

Δημοσιογραφική διάσκεψη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ παρέθεσε σήμερα (12/9) ο προπονητής της ομάδας μασ Ντούσαν Κέρκεζ επ’ ευκαιρία της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία για την 3η αγωνιστική.

Τους ποδοσφαιριστές στην διάσκεψη εκπροσώπησε ο Ανδρέας Αβραάμ.

Στα αξιοσημείωτα της διάσκεψης ο τραυματισμός του Γκαζαριάν ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις με την Αρμενία έχοντας πιθανόν πάθει τροφική δηλητηρίαση με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βοηθήσει στον αγώνα κόντρα στην ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά όσα ηπώθηκαν στην διάσκεψη:

Ντούσαν Κέρκεζ: «Θα ήθελα να σας καλωσορίσω και εγώ στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ. Βρισκόμαστε τωρα στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχουμε τώρα το παιχνίδι με ΑΠΟΕΛ.

Με κάθε διακοπή για εθνική ομάδα έχουμε την ευκαιρία να επανέλθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που είναι τραυματίες, αλλά επίσης υπάρχει και ανησυχία αν επιστρέψουν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές καλά στην υγεία τους και έτοιμοι να αγωνιστούν.

Όλοι επέστρεψαν καλά και υγιείς, υπάρχει μόνο ένα θέμα με τον Γκαζαριάν. Είναι ακόμα στην Αρμενία, έχει ένα πρόβλημα, πιθανόν τροφική δηλητηρίαση. Το ιατρικό μας επιτελείο έχει μιλήσει με τους γιατρούς στην Αρμενία. Όπως είναι τα πράγματα, δεν θα είναι στην διάθεσή μας ενόψει ΑΠΟΕΛ. Αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Τώρα θέλω να πω μερικά πράγματα που συμβαίνουν. Καταρχήν θα άθελα να ευχαριστήσω το Πρόεδρο που έχει φέρει 3 νέους ποδοσφαιριστές. Είναι η αίσθηση ότι βρίσκεται και σε εμένα δίπλα αλλά και στην ομάδα και αυτό μας δίνει θετική ενέργεια και σε εμένα αλλά και στο επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουμε να προσπαθούμε.

Ότι έγινε στο παρελθόν έγινε, μπορούμε να λέμε αν έρχονταν πιο νωρίς οι παίκτες θα ήταν καλά αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Είναι πολύ σημαντικό το ότι υπάρχουν πλέον επιλογές σε κάθε θέση και αυτό είναι πιο εύκολο για να δουλέψω.

Έχουμε και δυο ποδοσφαιριστές που έχουν φύγει δανεικοί στην ομάδα του Ύψωνα. Έχω μιλήσει με τους ίδιους, τα τελευταία 2 χρόνια ο Μουστάκης είχε πρόβλημα με το γόνατα του. Για το Κωνσταντινίδη, είναι ο νεαρότερος στην ομάδα και θα τον βοηθήσει στο μέλλον του αυτός ο δανεισμός.

Τώρα για ΑΠΟΕΛ, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, να δώσουμε συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Είναι σημαντικό για την Κύπρο αυτό που κάνει. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι είτε εντός είτε εκτός αλλά πάμε με την ψυχολογία ότι θα κερδίσουμε, όχι ότι θα χάσουμε.

Ξέρουμε την ομάδα και τους σεβόμαστε αλλά έχουμε δει από την προηγούμενη σεζόν ότι έχουν σπάσει αρκετά στατιστικά. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου θεωρώ πως θα αγωνιστούμε καλά και θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Η τοποθέτηση του Ανδρέα Αβραάμ:

«Καλημέρα, καταρχήν να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο ΑΠΟΕΛ για τη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ. Για το παιχνίδι είχαμε να δουλέψουμε 2 εβδομάδες, για τα αδύνατα μας σημεία ξέρουμε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά αποδείξαμε ότι μπορούμε όπως πέρσι.»

Για το γεγονός πως δεν πήρε κλήση στην Εθνική: «Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι με την Εθνική ομάδα, όμως υπάρχει ένας προπονητής που αποφασίζει και η απόφαση του είναι σεβαστή. Εγώ θα συνεχίσω τη δουλεία και θα παλέψω για να είμαι στη νέα κλήση»

Για το γεγονός πως η ομάδα πέρσι έδειξε πως μπορεί να δει στα μάτια το ΑΠΟΕΛ: «Το ότι κερδίσαμε το ΑΠΟΕΛ και στον τελικό κυπέλλου μας δίνει αισιοδοξία. Η ομάδα δεν άλλαξε πολλούς ποδοσφαιριστές και αυτό είναι θετικό».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *