Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 31/8/19 (Συνέλευση)

Πραγματοποιήθηκε χθες η εκλογική γενική συνέλευση του συνδέσμου. Το συμβούλιο έκανε τον απολογισμό της τελευταίας διετίας και στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την παρούσα κατάσταση με την κάρτα οπαδού και το σωματείο μας.

Η γενική συνέλευση του συνδέσμου αποτελούμενη από συνδεσμίτες όλων των ηλικιών δημοκρατικά και με πλήρη ομοφωνία στήριξε τη διαχρονική γραμμή του ΣΥΦΑΕΛ για ολοκληρωτική αποχή από τις διοργανώσεις που ισχύει το γελοίο μέτρο της κάρτας οπαδού, μαζί με επιπρόσθετη κοινωνική και πολύπλευρη δράση που θα οργανώνεται το επόμενο διάστημα. Γιατί ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ οπαδός πάντα είχε φωνή και αυτή η φωνή δεν θα σιγήσει αλλά θα δυναμώνει.

Η ιστορία του συνδέσμου που για 3 και πλέον δεκαετίες στέκεται στην πρώτη γραμμή στους αγώνες κόντρα στο κατεστημένο, δεν αφήνει περιθώρια υποταγής στα ανθρωπάκια που με τις ενέργειες τους απομυζούν εκατομμύρια εις βάρος του αθλητισμού μέσω των εταιρειών τους και των πολιτικών τους «αξιωμάτων». Δεν μπορούμε να παίζουμε τον ρόλο του απλού χειροκροτητή του διαλυμένου κυπριακού ποδοσφαίρου. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε σιωπηρά την απαξίωση από τις ομοσπονδίες και τον οικονομικό στραγγαλισμό των άλλων αθλημάτων εξαιτίας του τρομονόμου. Γιατί την ίδια ώρα που προσπαθείτε να φιμώσετε τον κόσμο και να επωφεληθείτε από τα αποτυχημένα μέτρα σας, ταυτόχρονα επωφελείστε από τις ενέργειες που εκτρέφουν τη βία όπως το παράνομο στοίχημα και το ξέπλυμα χρήματος.

Η νέα χρονιά θα μας βρει ακόμα πιο δυνατούς και πεισμωμένους απέναντι τους. Σήμερα καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ να μαζεύεται από η ώρα 17:00 στον Εναέριο για καλύτερη συσπείρωση και ενημέρωση.

Όσον αφορά τα θέματα εντός ΑΕΛ και τις λεπτές ισορροπίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, δεν θα πάρουμε οποιαδήποτε βεβιασμένη απόφαση. Αναμένουμε τις επόμενες μέρες τις κινήσεις του σωματείου και τη Γενική Συνέλευση ώστε συλλογικά να γίνουν οι πράξεις που πρέπει. Επιθυμία όλων μας είναι να ξεκαθαρίσει άμεσα η κατάσταση γιατί το κλίμα που δημιουργήθηκε μόνο ζημιά προκαλεί στο οικοδόμημα της ΑΕΛ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΚΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑ

30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *