Χωρίς άδεια το Τσίρειο και άλλα γήπεδα

Τα έχουμε ξαναπεί και δεν θα γράψουμε εκ νέου τα ίδια και τα ίδια. Η σημερινή ανακοίνωση της Αρχής Αδειοδότησης Σταδίων επιβεβαιώνει όλα όσα έλεγαν χιλιάδες κόσμου εδώ και καιρό στην Κύπρο. Κατά τα άλλα εφαρμόζουν κάρτες και τρομονόμους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων (ΑΑΣ) σε συνεδρία της τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 εξέτασε τις αιτήσεις Αδειοδότησης που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες/διαχειριστές των γηπέδων: Μακάρειο Στάδιο, Στάδιο Αμμόχωστος, Τσίρειο Στάδιο, Στάδιο Τάσος Μάρκου και Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης (Παφιακό).

Η ΑΑΣ, μετά από λεπτομερή μελέτη των πιο πάνω αιτήσεων, δεν έχει προχωρήσει στην αδειοδότηση κανενός από τα πιο πάνω στάδια. Οι λόγοι της μη αδειοδότησης είναι:
1. Η παράλειψη των ιδιοκτητών/διαχειριστών των σταδίων να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις τόσο της ΑΑΣ όσο και της Αστυνομίας, και
2. Η παράληψη των ιδιοκτητών/διαχειριστών των σταδίων να προσκομίσουν όλα τα αναγκαία στοιχεία και πιστοποιητικά από τις αρμόδιες αρχές που απαιτούνται για την έκδοση ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ των αθλητικών χώρων και για την έκδοση

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Η ΑΑΣ έχει ενημερώσει τους ιδιοκτήτες/διαχειριστές για τις παραλήψεις τους και έχει υποδείξει σ’ αυτούς τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται για να προλάβουν έστω και την τελευταία στιγμή να αδειοδοτηθούν τα στάδια τους.
Η ΑΑΣ, στη προσπάθεια της να βοηθήσει την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, θα συνεδριάσει και την Πέμπτη 22 Αυγούστου για να επανεξετάσει τις αιτήσεις όσων θα προχωρήσουν σε ενέργειες συμμόρφωσης με τις υποδείξεις της ΑΑΣ και της Αστυνομίας και προσκομίσουν όλα τα αναγκαία στοιχεία και πιστοποιητικά από τις αρμόδιες αρχές. Η ΑΑΣ σε προηγούμενες συνεδριάσεις της έχει αδειοδοτήσει το «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» και το ΓΣΠ.

Η ΑΑΣ καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αδειοδότηση των γηπέδων ώστε να μην βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να μην αδειοδοτήσει στάδια ή να προχωρήσει στην αδειοδότηση σταδίων με πολύ αυστηρούς
όρους.

Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων
20/8/2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *