Γραπτή δήλωση Α.Έλληνα για τα διοικητικά

Γραπτή δήλωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της ΑΕΛ πως δεν μπορεί να αναλάβει τη διοίκηση εξέδωσε ο Άκης Έλληνας, που φερόταν να είναι σοβαρός υποψήφιος για να διαδεχθεί στον προεδρικό θώκο τον Ανδρέα Σοφοκλέους.

Ο κ. Έλληνας τονίζει πως στο παρόν στάδιο και λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας αδυνατεί να υπηρετήσει τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων, αν και σημειώνει πως η επιθυμία του να επιστρέψει υπάρχει, αλλά μόνο κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση Άκη Έλληνα:

Αγαπητοί φίλοι της ΑΕΛ,

Λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία γεγονότα στο Αγαπημένο μας Σωματείο, μετά τις δηλώσεις του προέδρου Σοφοκλέους για αποχώρηση του από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας μας, καθώς επίσης και την έντονη ψιθυρολογία που αναπτύχθηκε και τις ανακοινώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τελευταία σχετικά με την πρόθεση μου να αναλάβω τα διοικητικά ηνία, θα ήθελα να διευκρινίσω τα πιο κάτω:

Στο παρόν χρονικό στάδιο, αδυνατώ να υπηρετήσω διοικητικά το Αγαπημένο μας Σωματείο λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας στις επιχειρήσεις μου. Ειδικότερα, τα έργα που αναπτύσσω τα τελευταία χρόνια στον τομέα της ηλεκτροπαραγωγής, απαιτούν την πλήρη αφοσίωση, σοβαρότητα και το 100% των δυνάμεων μου για να υλοποιηθούν, κάτι που μου έχει ήδη στερήσει χρόνο με την οικογένεια μου. Είναι για αυτό το λόγο που στο παρόν στάδιο θεωρώ σωστό όπως απέχω από τα διοικητικά της ΑΕΛ, καθώς το άτομο που θα κληθεί να αναλάβει θα πρέπει να είναι πλήρως αφοσιωμένο στην καθημερινότητα της ομάδας μας.

Η επιθυμία μου να επιστρέψω πίσω στα διοικητικά της ομάδας μας υπάρχει, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες και εφόσον μου το επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, ούτως ώστε να έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να υπηρετήσω με πλήρη συνείδηση και σοβαρότητα την ΑΕΛ μας, και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για το μεγαλείο της βοηθώντας την να διεκδικήσει αυτό που της αρμόζει. Εύχομαι ειλικρινά αυτός ο πόθος μου να υλοποιηθεί στο προσεχές μέλλον.

Η ΑΕΛ είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα και σαν τέτοια θα βρει το δρόμο της. Είμαι σίγουρος ότι αυτός ή αυτοί που θα κληθούν να αναλάβουν την διοίκηση της, θα είναι άξιοι και σοβαροί άνθρωποι που θα αγαπούν αγνά την ομάδα μας και θα δώσουν το άπαν των δυνάμεων τους για να την κρατήσουν στα ψηλά σκαλοπάτια του πρωταθλήματος όπως ακριβώς της αρμόζει.

Κλείνοντας, στέλνω τις ευχές και την πίστη μου ότι η ομάδα μας θα πρωταγωνιστήσει και φέτος, παρά τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει αρκεί να πιστέψουμε σε αυτήν και να την στηρίξουμε!

Ζήτω η ΑΕΛ και ο υπέροχος κόσμος της.

Μέχρι να ανταμώσουμε ξανά…

Άκης Έλληνας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *