Φιλική ήττα από Δόξα

Tην ήττα με 3-0 δέχθηκε στο γήπεδο του Παλιομετόχου η ομάδα μας με αντίπαλο την Δόξα.

Η ομάδα μας είχε την κυκλοφορία της μπάλας και την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Ιβαν Κάρλος όμως η προσπάθεια του κατέληξε λίγο έξω.

Στο 10‘ η Δόξα κέρδισε πέναλτι με τον Κάρλος που μετουσίωσε σε γκολ ο Ασαμόα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Μετά που η Δόξα πήρε κεφάλι στο σκορ η ομάδα μας δεν έφτιαξε την μεγάλη ευκαιρία παρά μόνο απείλησε με απομακρυσμένα σουτ ενώ στο 42′ η Δόξα διπλασίασε τα τέρματα της μετά από προσπάθεια του Κάρλος, ο οποίος βρέθηκε φάτσα με τον Πρόσεκ τον οποίο πλάσαρε εύστοχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κέρκεζ άφησε εκτός Γκοντάλ και Γκαστανάγια και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μουστάκη και τον Αντρέα Τεξέιρα ενώ μέχρι το 60′ μέσα τους  Νταβόρ, Γερολέμου, Γουήλερ,Παντελή, Αγκάνοβιτς αντί των Γκαζαριάν, Αντάμοβιτς,Μαρκόσκι, Ράσο, Αβραάμ.

Λίγο νωρίτερα η ομάδα μας είχε δοκάρι με τον Τόρες όπου έκανε καλή προσπάθεια όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.  Η Δόξα στο 68 έκανε με τον Μπρανπίλια το 3-0 με εύστοχο πλασέ εντός πεδιάς.

Στο 75′ ο Κέρκεζ πέρασε μέσα τους Νιλς και Χουράδο αντί του Κάρλος και Χάρη Κυριάκου.

H ομάδα μας δεν κατάφερε να βρει δίκτυα, δείχνοντας αδυναμία στο επιθετικό κομμάτι ενώ υπήρχαν διαστήματα που έγινε καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Aρχική ενδεκάδα:  Πρόσεκ, Ράσο, Γκοντάλ, Κυριάκου, Γκαστανιάγκα, Αβραάμ, Μαρκόσκι, Τόρες, Αντάμοβιτς, Γκαζαριάν, Ιβάν Κάρλος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *