Συνεχίζεται το παίζω-ξεπαίζω…

Θα είμαστε όσο πιο σύντομοι και κατανοητοί γίνεται. 10 χρόνια τώρα το www.lions-radio.com δεν έμαθε ούτε να κρύβετε ούτε να λέει στον ΑΕΛίστα μισόλογα ή παραμυθάκια.

Για άλλο ένα καλοκαίρι ο Αντρέας Σοφοκλέους αποφασίζει να εμπαίζει κανονικά τη νοημοσύνη μας και να παίζει με την υπομονή μας. Φέτος αποφάσισε να παρατήσει την ομάδα στο έλεος της από πλευράς μεταγραφών και διαλαλεί παντού (και επίσημα πλέον) ότι παραιτείτε, αλλά όλο μένει εκεί. Παράλληλα με τις επίσημες εξαγγελίες περί παραίτησης και όσα συνεπάγονται αυτής, μεταφέρεις μηνύματα στήριξης στους ποδοσφαιριστές δηλώνοντας ότι θα είσαι δίπλα τους. Κάπου μας μπέρδεψες ή συνεχίζεις να μας κοροϊδεύεις.

Αντρέα Σοφοκλέους, αν επιθυμείς πραγματικά να παραιτηθείς και να μην ασχολείσαι πλέον με την ΑΕΛ τα πράγματα που έχεις να κάνεις είναι ξεκάθαρα.

Παραδίδεις το ποδοσφαιρικό τμήμα πίσω στο Σωματείο της ΑΕΛ χωρίς χρέη και χωρίς οικονομικές υποχρεώσεις να το δεσμεύουν. Μεταβιβάζεις χωρίς χρέη και υποχρεώσεις τις μετοχές της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ στο Σωματείο της ΑΕΛ. Προσοχή, μεταβίβαση όχι δανεισμός για διαχείριση.

Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια δεν αποτελεί παραίτηση αλλά συνέχεια του εμπαιγμού και κοροϊδίας του ΑΕΛίστα. Σε καμία περίπτωση κανείς δεν πρέπει (πόσο μάλλον το Σωματείο) να αναλάβει τη διαχείριση μιας εταιρείας στην οποία θα παραμείνεις εσύ μεγαλομέτοχος, όπως επίσης και κανένας που θα ενδιαφερθεί να επενδύσει και να αναλάβει την ΑΕΛ μας, δεν πρόκειται να αγοράσει από εσένα μετοχές.

Επίσης αν δεν επιθυμείς το κλείσιμο της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ για οποιοδήποτε λόγο, τότε οφείλεις να μας εξηγήσεις τους λόγους, όπως και να δώσεις στη δημοσιότητα τα οικονομικά της εταιρείας. Μέχρι πρόσφατα δεν ήσουν υποχρεωμένος προφανώς αφού λογαριασμό έδινες μόνο στους μετόχους, όμως από τη στιγμή που δεν ενδιαφέρεσαι πλέον να είσαι εκεί, οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις στον κόσμο της ΑΕΛ, αφού είναι την δικιά μας ομάδα που διαχειρίζεται η εταιρεία σου.

Επανειλημμένα τα προηγούμενα χρόνια δεσμεύτηκες ότι όταν και εφόσον αποχωρήσεις θα αποχωρήσεις με μηδέν παθητικό, χωρίς χρέη και υποχρεώσεις.

Μπορείς έστω και την ύστατη να φανείς αντάξιος των προσδοκιών του κάθε ΑΕΛίστα. Μπορείς ακόμα και τώρα να μείνεις στην ιστορία ως ένας από τους πιο επιτυχημένους προέδρους της ομάδας. Ξέρουμε ότι πρόσφερες πολλά και ευχαριστούμε, όπως επίσης ότι έβαλες πολλά εκατομμύρια από τη τσέπη για την ΑΕΛ μας, το έκανες όμως από δική σου επιλογή. Το ξέρουμε πως άλλοι επιφανείς τάχατες ΑΕΛίστες δεν βοήθησαν όσο έπρεπε και σε άφησαν μόνο, αλλά η ΑΕΛ και ο κόσμος της δεν ευθύνονται γι’ αυτό.

Μπορείς όμως ακόμα να καταθέσεις το όνομά σου στην ιστορία της ΑΕΛ σαν ένας ακόμα που την εκμεταλλεύτηκε και την άφησε στο έλεος του καθενός, το ξέρουμε πως δεν το θέλεις, όμως οι ενέργειες και οι πράξεις σου εκεί οδεύουν. Ευχαριστούμε για τις 200 χιλιάδες το χρόνο, μακάρι να τις είχαμε, θα τις βάζαμε και μεις.

Εμείς δεν πιστεύουμε σε σωτήρες και από μηχανής θεούς. Ξέρουμε πως μόνο με τη κινητοποίηση του κόσμου της ΑΕΛ θα υπάρξει φως στο τούνελ. Θέλουμε όμως να ακούμε και να διαβάζουμε μόνο αλήθειες και όχι ψέματα που παραμυθιάζουν τον κόσμο. Για κανέναν δεν είναι αυτοσκοπός να αποχωρήσει ο Αντρέας Σοφοκλέους, αν όμως ο ίδιος το επιθυμεί ας το κάνει πραγματικά, αλλιώς να επανέλθει πίσω ουσιαστικά, όπως τον γνωρίσαμε τότε που ολόκληρη η ανατολική του φώναζε “είναι τρελός ο πρόεδρος”…

Περήφανε και ανυπότακτε ΑΕΛίστα,

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ Η ΑΕΛ, αυτό να το θυμάσαι.

Υ.Γ: Τα όσα γράφουμε προέρχονται από τη δημόσια πληροφόρηση την οποία έχουμε. Μακάρι να είμαστε εμείς οι λάθος και παρασκηνιακά να γίνονται όλα όσα πρέπει για το καλό της ΑΕΛ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *