Είμαι αλλά … δεν είμαι [Κίτρινα Μυαλά]

Θα μείνει δεν θα μείνει; Ναι ρε αλλά αν φύγει ποιος θα μείνει; Η ΑΕΛ μας; Θα φύγει κι αν φύγει τι; Ναι αλλά αν μείνει και δεν μείνει; Αν δηλαδή είναι και δεν είναι μετά πως θα είναι;

Αν λες ότι πεινάς αλλά δεν πεινάς; Ούτε πυρηνική φυσική να σπουδάζαμε στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου! Κάπου έχασα την έννοια του θέλω, του μένω, του φεύγω, θα φύγω, έφυγα. κ. Σοφοκλέους ειλικρινά ευχαριστώ για το πρωτάθλημα, ευχαριστώ για το κύπελλο αλλά κυρίως ευχαριστώ που έβγαλες τον κόσμο στους δρόμους!

Είναι κοινή λογική όταν κάτι κάνεις πρέπει να θέλεις να το κάνεις διαφορετικά δεν το κάνεις. Δεν γίνεται δηλαδή να θέλω να άψω κάρβουνα αλλά παράλληλα να μεν θέλω. Αν άψουν τελικά τα κάρβουνα εναπόκεινται στη θεά ΑΕΛ! Κάπως έτσι κατάντησε η όλη ιστορία. Κάπου χάσαμε ότι πολυτιμότερο είχαμε.Τον ΑΕΛΙΣΤΑ! Τον πελλό λεμεσιανό με τα κίτρινα που για χρόνια θαύμαζαν οι πάντες, που για χρόνια προσπαθούσαν να καταλάβουν οι πάντες, τον πελλό τον ΑΕΛΙΣΤΑ που γέμιζε γήπεδα άσχετα αν ήμασταν για τα κάτσαρα!

Τον ΑΕΛΙΣΤΑ που δεν συμβιβάστηκε με κατεστημένα, με κλεμμένα, με τσίγκενα. Είναι και κάτι αλάνια που έγραψαν αντίσταση σε κάθε ξεπεσμό! Μεγάλωσες και εσύ όπως εγώ σε μια γωνιά της Λεμεσού τραγουδώντας συνθήματα της ΑΕΛ μας! Σε σχολεία, σε δρόμους, σε μπαράκια λες και το τραγούδι αυτό θα μας έδινε κάποιο τίτλο.

Είχαμε και κάτι φίλους που στη προσπάθειά τους να μας καταλάβουν έχαναν το παιχνίδι κι απλά χάζευαν. Αυτόν τον ΑΕΛΙΣΤΑ τον βλέπω χρόνια τώρα μανιωδώς να προσπαθεί να διαλύσει ότι πιο όμορφο και πιο αγνό κρατούσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Την αγάπη μας, την πελλάρα μας για τα 3 γράμματα, την λατρεία μας για το κίτρινο, για την ΑΕΛ μας!

Αντικαταστήσαμε την αγάπη για την ΑΕΛ σε σοφοκλεικούς και μη, σε ΑΕΛΙΣΤΕΣ και πιο λίγο ΑΕΛΙΣΤΕΣ. Μέχρι και για ΑΕΛομέτρα ακούσαμε γ*μώ τη μαλακία που μας δέρνει!

Πρόεδρε να πας στο καλό μπας και πεθάνουμε τον διαχωρισμό και σπάσουμε τα ΑΕΛομέτρα. Η αγάπη μας για την ΑΕΛ είναι άρρητα συνδεδεμένη με τον κόσμο της! Όσα τρόπαια και να μου δώσεις δεν μπορούν να αντικαταστήσουν αυτό που εμείς οι Λεμεσιανοί ονομάζουμε ΑΕΛ! Όσο ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ ζει, η ΑΕΛ δεν πεθαίνει!

ΕΒΙΒΑ ΑΕΛΑΡΑ ΕΒΙΒΑ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΥΑΛΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *