Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1/8/19

Αρχικά, ευχαριστούμε και επίσημα τα μέλη μας και όλους τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη. Η μαζική παρουσία του Κίτρινου Λαού μέσα και έξω από το γήπεδο απόδειξε ξανά το μεγαλείο του ΑΕΛΙΣΜΟΥ και άφησε εκτεθειμένους για ακόμα μια φορά όσους υποστηρίζουν το τρομονόμο και την κάρτα οπαδού. Το γεμάτο γήπεδο την περασμένη Πέμπτη, οι οπαδοί στα κάγκελα, οι φωτοβολίδες, ο παλμός δείχνουν το νόημα ολόκληρου του ποδοσφαίρου.

Αντίθετα, εδώ στην Κύπρο την ίδια στιγμή που το πρωτάθλημα μας ταλανίζεται από το ντόπινγκ, τα στημένα, τον υπόκοσμο , τη διαιτησία και τις πολιτικές παρεμβάσεις, η στοχοποιήση των οπαδών συνεχίζεται και οι άδειες κερκίδες βάζουν τη ταφόπλακα στο αγαπημένο άθλημα του κόσμου. Δεν πρόκειται να αναλύουμε συνεχώς τους λόγους όπως κάναμε τόσα χρόνια απλά λέμε ότι για εμάς δεν υπάρχει επιλογή, ούτε επιστροφή. Οι αρχές οι δικές μας, οι αξίες της ΑΕΛ δεν επιτρέπουν κανένα συμβιβασμό με το κατεστημένο, κανένα συμβιβασμό με τις διακρίσεις που ο συγκεκριμένος νόμος προωθεί, όπως το γεγονός ότι οι ντόπιοι φίλαθλοι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις χρειάζονται κάρτα φιλάθλου ενώ οι επίσης ευρωπαίοι που έρχονται από άλλη χώρα για να δουν την ομάδα τους δεν χρειάζονται να εκδώσουν κάρτα φιλάθλου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας απέδειξαν σε πολλές περιπτώσεις πως μπορούν να αντιμετωπίσουν στα ίσα οποιονδήποτε οπουδήποτε. Έτσι και σήμερα σαν λιοντάρια καλούνται να μπουν στο γήπεδο και να φέρουν την πρόκριση στο λιμάνι.

Ο σύνδεσμος θα είναι ανοικτός, όλοι στον Εναέριο την ώρα του αγώνα.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Α.Ε.Λ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *