1000 λέοντες στη Θεσσαλονίκη για την ΑΕΛάρα!

1000 περίπου λέοντες βρίσκονται ή θα βρεθούν τις επόμενες ώρες στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα κόντρα στον τοπικό Άρη.

Από τη Δευτέρα όλα τα αεροπλάνο προς Θεσσαλονίκη είναι γεμάτα με ΑΕΛίστες που ταξιδεύουν για χάρη της ομάδας μας. Μάλιστα, όπως έχουμε πληροφορηθεί αρκετοί ταξιδεύουν είτε μέσο Αθήνας ή Βουλγαρίας και στη συνέχεια οδικώς λόγο των εξαιρετικά υψηλών τιμών στα αεροπορικά ναύλα.

Σε κάθε περίπτωση, την Πέμπτη το βράδυ, αναμένεται να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα μας στο Κλεάνθης Βικελίδης περίπου 1000 τρελαμένοι λέοντες.

Στο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ Θεσσαλονίκης τα πάρτι συνεχίζονται ασταμάτητα, με αποκορύφωμα το αποψινό Pre-Game στη σπηλιά των λεόντων στη νύμφη του θερμαϊκού. Ο Σύνδεσμος βρίσκεται στην οδό Αγίας Σοφίας 61 και αναμένεται να ζήσει ιστορικές στιγμές. Όλες οι πληροφορίες και ανακοινώσεις στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook. 

Επίσης, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ σε επόμενή του ανακοίνωση θα αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες για μαζική μετάβαση όλων των ΑΕΛιστών στο γήπεδο. Η μετάβαση θα γίνει οργανωμένα και μαζικά με αναχώρηση με λεωφορεία από το Λευκό Πύργο. Συστήνουμε όμως υπομονή μέχρι την επίσημη αναλυτική ανακοίνωση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *