Ο τρομονόμος ”αποκλείει” και τους λιγοστούς που έμειναν

Στο κράτος της μπανανίας που ασελγεί πάνω στις ζωές μας καθημερινά και τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν πάει περίπατο ή ειναι προτέρημα των πλουσίων και των κομματικών, δυο οπαδοί της ομάδας μας τραβήχθηκαν σε αστυνομικά τμήματα και δικαστικές αίθουσες για ένα καπνογόνο και ένα πυρσό που έφεραν μαζί τους στον τελικό κυπέλλου με το κατεστημένο του τόπου.  Σε τελικό κυπέλλου όπου μέχρι και οι ίδιοι οι εξουσιαστές ανάβουν πυροτεχνήματα κατά την απονομή.

Αυτό ήταν το έγκλημα ενός 52 χρόνου και ενός 53 χρόνου που βρέθηκαν χθες ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας αφού συνελήφθηκαν στις 22/5, στην περιοχή του σταδίου ΓΣΠ, λίγο πριν τον τελικό κυπέλλου.

Τους έχει εκδοθεί διάταγμα αποκλεισμού τεσσεράμισι μηνών ενώ θα παρουσιάζονται και θα παραμένουν σε καθορισμένο Αστυνομικό Σταθμό μισή ώρα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα στον οποίο αγωνίζεται η ΑΕΛ και θα παραμένουν εκεί μέχρι και μισή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα.

Επίσης, τους επιβλήθηκαν χρηματικές ποινές ύψους 700 ευρώ, στον καθένα, για τα αδικήματα της κατοχής εκρηκτικών υλών χωρίς άδεια, μεταφοράς επιθετικού όπλου σε αθλητικό χώρο και μέθης.

Αυτός είναι ο τρομονόμος και οι υπέρμαχοι του δεν έχουν ιδέα ούτε από αθλητισμό, ούτε από οπαδική κουλτούρα.  Φαντάζομαι τις φωτογραφίες και τα βίντεο από την παραλιακή το 2012 και τον πεντάδρομο το 2019 τις θαυμάζουν όλοι.

Ο Τρομονόμος είναι η μήτρα που γέννησε την κάρτα οπαδού, είτε θα ελευθερωθούν τα γήπεδα από τους νόμους και τους εξουσιαστές να ασελγούν στις ζωές μας είτε θα μείνετε μόνοι σας.  Ήδη πολλά παιδιά έχουν αποχωρήσει από τα γήπεδα, από τον αθλητισμό με τέτοιες φασιστικές ενέργειες και γνωρίζουν ποιος τους στερεί την ελευθερία τους πια.  Το κράτος και οι βολεμένοι του.  Ποιος ξέρει που θα παν αυτά τα παιδιά για να περάσουν τον ελεύθερο τους χρόνου όσο απομακρύνονται από τον αθλητισμό.

Πρώτα απαγόρευσαν το άναμα πυρσών, μετά το ποινικοποίησαν και τώρα σε τραβολογούν για κατοχή του σε κοντινή περιοχή του γηπέδου.  Η εξέλιξη του κυπριακού ποδοσφαίρου.  

Λευτεριά στα αδέρφια μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *