Παντελή: ”Θα αγωνιστούμε για να προκριθούμε”

Ο συνεργάτης και βοηθός του Ντούσαν Κέρκεζ,  Χρίστος Παντελή έκανε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ενώ είχε παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι του Άρη στα πλαίσια προετοιμασίας του ενόψει του μεταξύ μας ευρωπαικό αγώνα. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως του φάνηκε ο Άρης: ”Γνωρίζουμε τον Άρη από πέρσι, ο προπονητής είναι ο ίδιος. Αυτό που προσπαθούμε να προσδιορίσουμε μέσω των φιλικών είναι τη φιλοσοφία με την οποία ο Άρης προσεγγίζει τους αγώνες. Ξέρουμε τους παίκτες, τον καθένα ξεχωριστά και ότι είναι εγνωσμένης ποιότητας. Ανησυχία υπάρχει πάντα, όμως, θα αγωνιστούμε για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο”.

Για τους παίκτες του Άρη που ξεχωρίζουν: ”Ξέρουμε από πέρσι τον Ματέο Γκαρσία, τον οποίο προσπαθούν να φέρουν πίσω, ενώ ξεχωρίζουν ο Λάρσον, ο Φετφατζίδης και άλλοι”.

Αν το φαβορί του αγώνα είναι ο Άρης: ”Ξεκάθαρα είπαμε από την πρώτη μέρα πως ο Άρης είναι το φαβορί του αγώνα. Λόγω μπάτζετ, οργάνωσης, του πώς κινείται στην αγορά, το “Κλεάνθης Βικελίδης“, το οποίο είναι δυνατή έδρα. Είναι φαβορί ο Άρης, όμως, θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *