”Στο χέρι ολονών μας” – Εκτός πλάνων 3

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή η εκπρόσωπος τύπου Αριάδνη Γενεθλίου αναφέρθηκε σε όλα τα τελευταία νεα που αφορούν την ποδοσφαιρική μας ομάδα:

Μεταξύ άλλων είπε:

”Θα προσπαθήσουμε να έχουμε κάλυψη από πλευράς προπονήσεων και φιλικών.  Είχαμε μια καθυστέρηση στο αεροδρόμιο και χάθηκε η χθεσινή απογευματινή προπόνηση.  Υπάρχει ο Μιχάλης εκεί ως απεστάλμένος για να κάνει την κάλυψη στα social media και να μας ενημερώνει”.

Για τα φιλικά: ανέφερε πως θα πραγματοποιηθούν 4 φιλικά παιχνίδια και γίνεται προσπάθεια για να μεταδοθούν κάποια σε live μετάδοση.

Αναφορικά με Μπενίτεθ, Αντόνια και Μυτίδη είπε πως ο Φιντέλις είχε κάποια προβλήματα με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, πρέπει ο ίδιος να διευθετήσει γραφιοκρατικά προβλήματα και η ομάδα ευελπιστεί να τακτοποιηθεί και να ακολουθήσει την ομάδα.

Ο Αντόνια έχει επιπλέον μέρες άδειας αφού καθυστέρησε να ολοκληρώσει με τις υποχρεώσεις της εθνικής του.

Ενώ Μυτίδης, Αντόνια, Μπενίτεθ, θεωρούνται εκτός από το πλάνο του προπονητή.

Για Λεάντρο Σίλβα ”Είναι δανεισμός για ένα χρόνο στην Ακαδέμικα. Είναι μια ομάδα που την γνωρίζει και είναι στην πατρίδα του αλλά και να πάρει χρόνο συμμετοχής”.

Για την συνέχεια της προετοιμασίας: ”Προς το παρόν αυτοί οι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται από τον προπονητή.  Όπως ανέφερε και ο ιδιος λογω οικονομικού δεν θα γίνουν άλλες προσθήκες.  Αν προκύψει κάποια αλλαγή με τη γενική συνέλευση ενδεχομένως γίνουν άλλες προσθήκες”.

Για την συνέλευση: ”Είναι προγραμματισμένη για τις 11 του Ιούλη. Προχωράμε με αυτό το πρόγραμμα. Είναι μια κρίσιμη καμπή για την ομάδα μας και την αναμένουμε όλοι και θεωρούμε ότι θα συντελέσει στη συνέχεια της ομάδας.  Αυτό που ευελπιστούμε είναι ότι πως θα έρθει ο κόσμος κοντά και κάποιοι ανθρωποι για να βοηθήσουν την ομάδα, ετσι ώστε η ομάδα να είναι εξίσου δυνατή και την επόμενη χρονιά. Όλοι οι ΑΕΛίστες θέλουμε να είναι εκεί που της αξίζει, να είναι ψηλά στο πρωτάθλημα, να πρωταγωνιστεί και να κάνει καλές πορείες στην ευρώπη οπότε είναι στο χέρι ολονών μας όλο αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *