Ανακοίνωση από επίσημη ΑΕΛ [28/6/19]

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δεύτερη συνάντηση του Ανδρέα Σοφοκλέους με τους φίλους της ΑΕΛ στο Προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στο Τσίρειο.
Ο Πρόεδρος έθεσε το θέμα της διαδοχής στην Προεδρία της Εταιρείας το οποίο και θα συζητηθεί διεξοδικά στη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο στις 11 Ιουλίου 2019.
Έχει δημιουργηθεί ήδη ένας φορέας που αποτελείται από ΑΕΛΙΣΤΕΣ ο οποίος θα συνεχίσει τις διαβουλεύσεις και με άλλους επιφανείς ούτως ώστε να αποτελέσει τον πιο δυναμικο παράγοντα στην νέα διοικητική εποχή της ΑΕΛ. Υπάρχει αισιοδοξία ότι η ΑΕΛ όπως πάντα πρωτοποριακή και προοδευτική θα δημιουργήσει ένα νέο μοντέλο διοίκησης και διαχείρισης που να είναι ικανό να οδηγήσει με επιτυχία την ΑΕΛ στο μέλλον.
Καλούμε όσους θέλουν και μπορούν αλλά περισσότερο πιστεύουν σε αυτή την πρωτοποριακή προσπάθεια να ενώσουν τα χέρια και να συμμετέχουν.
Όσοι επιθυμούν να έρθουν σε επαφή και να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια όπως επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 99300934 και τον Γενικό Διευθυντή της ΑΕΛ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ Δημόσια ΛΤΔ Γιαννέλη Δημήτρη.
Υπάρχει ικανοποιητική δυναμική αλλά στην ΑΕΛ δεν περισσεύει κανένας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ στην νέα προσπάθεια!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *