Μόδα η αντίσταση στην κάρτα!

Μόδα η αντίδραση ενάντια στην κάρτα, είπε ο Κλεάνθης.  Ο τύπος που παραχώρησε τη θέση του στον Μιχαηλίδη, αλλά ακόμη ασχολείται με την κάρτα τόσο εμμονικά που θα έλεγε κάποιος πως έγινε ουσία της ζωής του να καταστρέψει τον αθλητισμό.

Τα γήπεδα είναι άδεια, ο κόσμος έχει αηδιάσει με την τακτική τους ”αποφασίζω και εκτελώ” αλλά ο Κλεάνθης βρήκε πως είναι μόδα η αντίσταση στην κάρτα και στον τρομονόμο, όταν κόσμος συλλαμβάνεται αναίτια και δικάζεται με τον τρομονόμο για αστείους λόγους.  Φυσικά και δεν γνωρίζουν κάποιον που αδικήθηκε, όταν πας στο γήπεδο με κουστούμι και γραβάτα σε κερνάνε και κοκτέιλ σου κάνουνε και χώρο για να μπεις.

Δεν είναι όμως το ίδιο αστείο να σε συλλαμβάνουν με ένα σορρό κατηγορίες γιατί απλά πάεις να δεις την ομάδα σου και εναπόκειται στον κάθε ρόμποκοπ να σου προσάψει όσες και οτι κατηγορίες θέλει, το είδαμε εκατοντάδες φορές να συμβαίνει αυτό.

A! Επειδή και ο τύπος είναι τόσο μπροστά και τόσο κατανοητικός και ανοιχτόμυαλος, σύγκρινε το ΓΕΣΥ με την κάρτα οπαδού.  Αφού λέει στο ΓΕΣΥ θα δώσουν τα στοιχεία τους γιατί δεν τα δίνουν και για κάρτα.  Α! Ρε σατανά που τα βρίσκεις.  Για το ΓΕΣΥ εν θα με κάτσουν φυλακή αναίτια, ούτε εννα με κουπανήσουν και να με ζαοθορούν 100 ρόμποκοπ με κουκούλες, ούτε εννα βουρώ δικαστήρια χωρίς λόγο, χωρίς στοιχεία.  Πολύ νου! Εύγε! Ζήτημα αν επήες γήπεδο δκυο φορές! 

Επίσης ο ειδήμονας Κλεάνθης που θα μείνει στην ιστορία μαζί με τον αδερφάκο του τον Ιωνά για κατάχρηση εξουσίας και εμμονικές τάσεις όσο αφορά την κάρτα, είπε πως αυτοί που αντέδρασαν ήταν εκατοντάδες και όχι χιλιάδες και πως η σιωπηρή πλειοψηφία συμφωνεί μαζί τους.  Δυστυχώς, τα άτομα που έχουν την εξουσία σ’ αυτόν τον τόπο είναι αλλού ξημερωμένοι, σε όλες τις χώρες που ξεκίνησε τελείωσε κακήν κακώς η κάρτα οπαδού, γι’ αυτό η αντίσταση μας πρέπει να είναι συνεχής και να είναι αντίσταση αξιοπρέπειας.  Για να καταλάβατε δήλωσε αυτό: ”Είμαι κάθετος πως δεν είναι η κάρτα ο βασικός λόγος για την προσέλευση” .

Αλήθεια Κλεάνθη μου;;;; —->>>>
karta

Όσο κι’ αν συνεχίζουν την προπαγάνδα τους, δε θα μας επηρεάσουν.  

Έχουμε αξιοπρέπεια, έχουμε ιστορία, χάσαμε να δούμε την ΑΕΛ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ 30 χρόνια μετά για να μην ξεπουλήσουμε τις αξίες και τα ιδανικά της, δεν θα κωλώσουμε τώρα. ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΕΛΙΣΤΕΣ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *