Σε μια κανονική χώρα, θα είχε παρέμβει εισαγγελέας

Αφού τους έπεισαν πως ο Απόλλωνας πάντα πάει με το σταυρό στο χέρι αυτούς που πανηγύριζαν ανέκαθεν με την αδικία όσο δεν κτυπούσε τους εαυτούς τους, τώρα κλαίνε ότι η ΑΕΛ δεν πήρε δίκαια το κύπελλο.  30 ολόκληρα χρόνια, η ΑΕΛ, η ομάδα που βίωσε τις περισσότερες αδικίες και τις μεγαλύτερες επιθέσεις, δεν κατάφερε να πάρει κύπελλο αφού βρέθηκε σε 6 τελικούς και ξέρουν όσοι σπέρνουν φήμες για να μαντρώσουν τα πρόβατα τους.

Ο υπεύθυνος όμως ασφαλείας του Απόλλωνα έρχεται να ταράξει τα παραμυθένια νερά που βρίσκονται όλοι οι οπαδοί του ενστασιακού αναφέροντας πως ο πρόεδρος της ομάδας παρενόχλησε ποδοσφαιριστές για να μην αποδώσουν στο παιχνίδι.  Ναι, κτύπημα εκ των έσω, κάτω από την μέση.

Το μήνυμα που ακολουθεί ανέβασε ο Γεώργιος Γιάγκου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και μεταφέρουμε αυτούσιο από το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Απ’ ότι αναφέρει ο ίδιος υπήρξε security officer της ομάδας του Απόλλωνα και γνωρίζει αρκετά πράγματα που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας και δημοσιεύει.  Για κάποιο ”παράξενο” λόγο ΟΛΑ τα αθλητικά site μοίρασαν όσα έγραψε ο συγκεκριμένος.

Για δείτε ποιος πάει με το σταυρό στο χέρι, ποιος στέλνει μηνύματα και ποιος ελέγχει τα ΜΜΕ.

Διαβάστε το και τα σχόλια δικά σας.

Η αλήθεια πάντα θα βγαίνει από πάνω!  Συνεχίστε το κλάμα όσο πανηγυρίζουμε.

Καληνύχτα ενστασιακέ, μια ζωή ρουφιάνοι και αποελίστες της Λεμεσού, βολεψάκηδες.

screenshot

Για να δείτε μεγαλύτερο το ποστ πατήστε εδώ και αυτούσιο εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *