Τα πιο ωραία από τη φιέστα των Κυπελλούχων 2019 (φώτος)

Σε μια μέτρια από πλευράς οργάνωσης φιέστα, ο κόσμος της ΑΕΛ έδωσε το παρόν του και έκανε την Λεμεσό να μοιάζει με μια πόλη βγαλμένη από την κόλαση.  ΤΟ ”ΑΕΛ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΟ” δονούσε την ατμόσφαιρα και οι πυρσοί, τα καπνογόνα και τα πυροτεχνήματα δεν σταματούσαν να ανάβουν.  Η χαρά και η περηφάνια του κίτρινου λαού δεν περιγράφονται με λόγια.  Οι στιγμές που ζήσαμε χθες ήταν απίστευτες και όλο τον κόσμο να πλαίει σε πελάγη ευτυχίας.

Γύρω στις 20:25 το λεωφορείο με τους ποδοσφαιριστές κόντεψε στον Εναέριο με τον κόσμο να το περικυκλώνει και να αρχίζει να τραγουδά, εκείνες οι στιγμές ήταν πραγματικά υπέροχες με τους ποδοσφαιριστές να τραγουδούν συνθήματα να ανάβουν πυρσούς και καπνογόνα και να αντιμετωπίζονται σαν ήρωες από τον λαό της ΑΕΛ.

fiesta-2019 (6) fiesta-2019 (7) fiesta-2019 (8)

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές ανέβηκαν στην εξέδρα και εκεί που περίμενε ο κόσμος να χειροκροτήσει τους ήρωες της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ.  Κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να βει να μιλήσει ο δήμαρχος Νικολαίδης.  Ένα από τα μελανά σημεία της εκδήλωσης η παρουσία του δημάρχου στην εξέδρα.  Ο τίτλος ανήκει στον κόσμο και σε εκείνους που τον κέρδισαν στο γήπεδο όχι σε γραβατωμένους καρεκλοκένταυρους, αυτό ο κόσμος της ΑΕΛ το ξέρει πολύ καλά με αποτέλεσμα να σφυρίζει έντονα στον δήμαρχο και να τον γιουχάρει να κατέβει από την σκηνή.

Στη συνέχεια μίλησε ο Σοφοκλέους, ο οποίος ανέβασε στην εξέδρα μαζί του κι’ άλλους άσχετους.  Είπε ”είσαστε καλά ρε” και ότι θα διασκεδάσουμε αλλά μετά πρέπει να μιλήσουμε για το μέλλον της ΑΕΛ.  Ενώ ζήτησε να γίνει ”ενός λεπτού σιγή” για όσους έφυγα με τον καημό του Κυπέλλου.

Απ’ εκεί και έπειτα ξεκίνησε ο πανικός, με τον Ντούσαν Κέρκεζ περήφανο να ανεβαίνει στην σκηνή, ο κόσμος φώναξε το όνομα του κάνοντας χαμό. Ανέφερε ”Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για την στήριξη, πρόεδρε ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες, για την στήριξη, αλλά θέλω να ευχαριστήσω την γυναίκα σου που σε κάλμαρε όταν χάσαμε 4 παιχνίδια και ήθελες να με διώξεις.  Ευχαριστώ όλους σας, είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, αυτοί οι μάγκες τα έκαναν όλα”.  Ενώ στη συνέχεια προς τιμήν του, αφιέρωσε τον τίτλο στον νεαρό Μικελλίδη που μας άφησε τόσο νωρίς.

fiesta-2019 (5)

Πρώτος από τους ποδοσφαιριστές ανέβηκε ο Βοζίνια, ανεμίζοντας χαμογελαστός τη σημαία της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού.  Στη συνέχεια ανέβηκε στην εξέδρα ο Αβραάμ που είπε το ”ένα χόρτο μαγικό” ενώ υπενθύμισε πως δεν έχασε κανένα τελικό στην καριέρα του, έπειτα ο Νταβόρ και ο Μακρής που αποθεώθηκαν από τον κόσμο, και οι δυο έδειξαν μεγάλο πάθος στη φιέστα όπως και στο γήπεδο τη χρονιά που πέρασε.

Έπειτα, ήταν η σειρά του Ρούμπεν Χουράδο, που έκανε με τον κόσμο ”ολε”.

Μετά ανέβηκε ο Ντόσα Τζούνιορ που ως αρχηγός δέχθηκε ιδιαίτερα πανηγύρια από τον κόσμο ενώ ο ίδιος ανέβηκε με μάσκα λέοντα, όπως αυτή που έχει το λογότυπο του lions-radio.  Ο Ντόσσα τραγούδησε το ”Ισόβια”.

Πάντως πολλοί ποδοσφαιριστές έπαιρναν το μικρόφωνο και έλεγαν τα συνθήματα που έμαθαν, με την ολοκλήρωση της παρουσίασης των ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε η απονομή του τροπαίου το οποίο σηκώθηκε στους ουρανούς και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με τη νύχτα να γίνεται μέρα και τη Λεμεσό την πόλη του ΑΕΛίστα να μετατρέπεται σε ένα τεράστιο καζάνι που έβραζε για τα καλά με τα καπνογόνα να ανάβουν απ’ άκρη σ’ άκρη.

Ο ΛΑΟΣ της ΑΕΛ δεν σταμάτησε να τραγουδά δευτερόλεπτο.  Όταν ολοκληρώθηκε η φιέστα, ο κόσμος έφυγε για τον κυκλικό κόμβο του Αγίου Νικόλα όπου έστησε γλέντι για αρκετή ώρα, χορεύοντας και τραγουδώντας αδιάκοπα κάνοντας τη νύχτα μέρα.  Mαζί μας στα πανηγύρια και ο Ντόσα Τζούνιορ που έγινε ένα με τον κόσμο.  Όσο οι ποδοσφαιριστές ετοιμάζονταν να διασκεδάζουν σε club της πόλης εμείς χορεύαμε στους δρόμους του κέντρου της πόλης ζώντας μοναδικές στιγμές.

Το γλέντι μεταφέρθηκε αργά το βράδυ στον σύνδεσμο στον εναέριο όπου εκεί βρισκόταν και ένας εκ των ποδοσφαιριστών, ο Νιλς Τεξέιρα όσο οι συμποδοσφαιριστές του διασκέδαζαν σε club.

Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα, φορτίζουμε μπαταρίες και όπως ανακοινώθηκε σήμερα Σάββατο θα μαζευτεί ο κόσμος με φουκούες και μπύρες στον Εναέριο για ψήσιμο.  Οι 30 μέρες πανηγυρισμών συνεχίζονται.

ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *