Σύλληψη με το έτσι θέλω

Διατάγματα αποκλεισμού, με τα οποία τους απαγορεύεται να  εισέρχονται σε αθλητικούς χώρους, εξέδωσε σήμερα η Αστυνομία αναφορικά με δύο φίλους της ΑΕΛ , 52 και 53 ετών.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως τα δύο πρόσωπα  διερευνώνται για παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, μετά τον εντοπισμό καπνογόνων και βεγγαλικού σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος στην περιοχή του σταδίου ΓΣΠ.

Δυστυχώς αυτά προκύπτουν από τους πανέξυπνους νόμους που ψηφίζει η βουλή, από τους πανέξυπνους βουλευτές που ψηφίζει ο κόσμος. Ένα νόμο ο οποίος εξ αρχής φαινόταν άδικος, αβάσιμος, παράνομος και έναντι στις αρχές του κάθενος που λέγεται ΑΕΛίστας. Χωρίς λόγο και αφορμή, χωρίς να μας πουν το γιατί και χωρίς να αναφέρουν που τα βρήκαν (η δικαιολογία στο αυτοκίνητο είναι πολύ λίγη), συνέλαβαν δύο ανθρώπους και τώρα τους στερούν και την είσοδο σε αθλητικούς χώρους.

Να τα βλέπουν αυτά και όσοι είναι υπέρ της κάρτας.

diatagma

Και αφού ο κ***νόμος προνοεί πως απαγορεύεται η διακίνηση ή το άναμα φωτοβολίδων/βεγγαλικών, κοντά στον περιβάλλοντα χώρο ενός γηπέδου, πως και δεν συνέλαβαν κανένα αποελίστα όταν πριν από 2 εβδομάδες ήταν έξω από τη νότια κερκίδα του ΓΣΠ τόσος κόσμος για το παιχνίδι της ομάδας τους με τον Απόλλωνα;;

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *