Γιατί αναλάβατε αφού εν σας περνά;

Έκπληκτοι είναι όλοι οι ξενιτεμένοι ΑΕΛίστες από την συμπεριφορά του καναλιού Alpha ο οποίος πήρε τα δικαιώματα για να προβάλει τον τελικό Κύπελλου και δεν έχει την δυνατότητα να τον μεταδόσει στα αδέρφια μας που βρίσκονται στο εξωτερικό.  

Μάλιστα,  ο αδερφός μας Μιχάλης επικοινώνησε μαζί τους και παραθέτουμε τα όσα έγραψε.

Μετά από σχετική επικοινωνία με τον Άλφα Κύπρου που έχει αναλάβει για πρώτη φορά τη μετάδοση του τελικού κυπέλλου Κύπρου στις 22 του Μάη, με έχουν ενημερώσει ότι η προβολή του παιχνιδιού δεν θα είναι διαθέσιμη στο εξωτερικό (φώτο).

Είναι μεγάλη η αδικία προς τους ξενιτεμένους οπαδούς που καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς παρακολουθούν με streaming όλα τα παιχνίδια της ομάδας τους, να μην υπάρχει ο τρόπος να γίνει κάτι αντίστοιχο για τον μεγάλο τελικό.

– Να ενημερώσω πως είναι η πρώτη φορά που η προβολή του τελικού δεν θα είναι διαθέσιμη στο εξωτερικό.
– Υπάρχει μια ολόκληρη εβδομάδα μέχρι τον τελικό. Ανάλογης φύσης ζητήματα τακτοποιήθηκαν στο παρελθόν μέσα σε ένα βράδυ. Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα.

michalis-alpha

Αμισθί χωρίς ΚΑΝΕΝΑ απολύτως κέρδος μεταδίδουμε λεπτό προς λεπτό τους αγώνες της ΑΕΛ μας σαν ιστοσελίδα lions-radio για τους ξενιτεμένους μας με τις μικρές μας δυνάμεις. Εσείς κύριοι ΟΦΕΙΛΕΤΕ να μεταδώσετε τον αγώνα αλλιώς παραιτηθείτε του δικαιώματος και αφήστε το σε άλλους που μπορούν.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *