Γελάνε και οι πέτρες!

Συγκάλυψη στην συγκάλυψη, μέσον στο μέσον η Κύπρος προχωρά, μετρώντας νεκρούς κι’ αδικημένους στο βωμό της εξουσίας, των χρημάτων και της δόξας.

Οι δυο άνθρωποι που έβαλαν την ταφόπλακα στο κυπριακό ποδόσφαιρο και αθλητισμό γενικότερα, Κλεάνθης και Ιωνάς, έχουν απύθμενο θράσος και είναι πραγματικα επικίνδυνοι όπως άλλωστε έδειξαν με τις πράξεις τους.

Σε ανάρτηση του στο facebook ο Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο άνθρωπος που πήρε σβάρνα στα κανάλια για να μας πείσει ότι η κάρτα είναι καλή και μας αγαπά, προπαγανδίζοντας την μέρα νύχτα.

Αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του αδιαφορώντας για τα νεκρά πτώματα που εξ’ υπαιτιότητας του Ιωνά και του αρχηγού αστυνομίας αγνοούνταν, δίνοντας τα εύσημα στον Ιωνά με διάφορες σάχλες και γελιότητες.

Πάντως, για όσους αμφισβητούν την ευθύνη του υπουργού και δήθεν πως οι μπάτσοι δεν τον ενημέρωναν, διερωτόμαστε αν δεν τον ενημερώσουν για τον ΧΑΜΟ ανθρώπων που αγνοούνται, για τι πράγματα των ενημέρωναν και στο κάτω κάτω θέλουν θέσεις εξουσίας, ας μια φορά πάρουν και μια ευθύνη πάνω τους εκτός από τον παχυλό μισθό.

Αναλυτικά τα σάλια του Κλεάνθη Γεωργιάδη που έκαναν και τις πέτρες να γελάσουν:

«Σε μια κοινωνία ανθρωποφάγων που όλοι περιμένουν όλους στην γωνία, δημόσια δηλώνω ότι θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Ιωνά Νικολάου. Ο Ιωνάς Νικολάου διά της “αυτοθυσίας” του παραδίδει μαθήματα πολιτικής ηθικής σε ένα σαθρό κατεστημένο που νομίζει ότι μπορεί να πλήξει τους έντιμους και ικανούς για μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Παρόλο που πιστεύω ότι ουδείς αναντικατάστατος, η παραίτηση του Ιωνά Νικολάου είναι τεράστια απώλεια για την πατρίδα. Ευχαριστούμε Ιωνά Νικολάου για ότι πρόσφερες στην πατρίδα. Εμείς που ξέρουμε τι “πάστα” ανθρώπου είσαι, σε περιμένουμε για νέους αγώνες σε νέα μετερίζια».

Κλεάνθη, αν τον αγαπάς τόσο, πιάστε σιερκές και εξαφανιστείτε, μόνο κακό εκάμετε όπου ενεκατωθήκετε.  Τζαι αν μη τι άλλο σεβάστου όχι μόνο τους νεκρούς, εξάλλου εν τους βρήκαν ακόμα τα σαίνια οι φίλοι σου, σεβαστείτε τους συγγενείς τους και το δράμα που ζουν.

Αν εχάνετουν ο συγγενής καμιάς γραβάτας, κανενού κομματόσκυλου τι θα γινόταν;  Θα κινούσατε γη και ουρανό, οι νεκρές μετανάστριες, φτωχές, βασανισμένες στη βιοπάλη είναι άνθρωποι που είανι αναλώσιμοι για εσάς και ασήμαντοι.  Άνθρωποι μόνο στα χαρτιά.

Ευτυχώς και εμείς ξέρουμε τι πάστα ανθρώπων είσαστε και τι είδους αγώνες δίνετε.  Ευτυχώς έμαθαν και ανα το παγκόσμιο ποιοι είσαστε και γίνατε διεθνώς ρεζίλι.  Δυστυχώς για τους συγγενείς των θυμάτων αλλά και για τη δικαιοσύνη του τόπου.

Ας κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες για την αυτοθυσία του Ιωνά, Κλεάνθη Γεωργιάδη. Ε τι λες; 

Y.Γ Θα ήταν αστείο, αλλά υπάρχουν νεκροί, πτώματα που δεν βρέθηκαν και άξεστοι εξουσιαστές.  Θα ήταν αστείο μα είναι άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους καίγεται καρφί για τον κοσμάκη.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *