Χριστοδούλου για Σταύρου και Φούτσαλ

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του σωματείου της ΑΕΛ μας, Κώστας Χριστοδούλου αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ανδρέα Σταύρου από το τμήμα φούτσαλ της ομάδας και το οποίο θα βρίσκεται υπ’ ευθύνη του σωματείου.

Αναλυτικά:

Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου , μετά την αποχώρηση του ΦΙΛΟΥ και συνεργάτη επι μια δεκαετία ΑΝΤΡΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥ από το τμήμα φούτσαλ μας , να ευχαριστήσω τόσο προσωπικά αλλά και εκ μέρους όλου του ΔΣ του σωματείου μας τον Αντρέα για την μεγάλη πολύχρονη προσφορά του , όχι μόνο στο τμήμα φουτσαλ αλλά και σε όλο στο οικοδόμημα της ΑΕΛ.

Με αμέτρητες ώρες , προσωπικό κόστος έχτισε ένα τμήμα από το μηδέν και το έφτασε σε ψηλά επίπεδα , διεκδίκησε και κατέκτησε τίτλους για το σωματείο μας.

Η προσφορά μεγάλη, τόσο και η απώλεια από τα διοικητικά της ΑΕΛ , ο κύκλος όμως του κάθε παράγοντα κάποτε κλείνει.

Λάβαμε ως σωματείο μιαν ειλικρινέστατη , καθαρή και τίμια επιστολή. Παρότι γνώριζα απο καιρό την πρόθεση αποχώρησης,τα γραπτά μένουν και ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει και να ξέρει . Αυτό που κρατάμε ως πιο σημαντικό είναι το “παραδίδουμε πίσω προς το σωματείο το τμήμα φούτσαλ καθαρό χωρίς οφειλές και υποχρεώσεις”…….»

Φίλε Αντρέα τίποτε άλλο από εδώ , άλλωστε ξέρω ότι είσαι κοντά στην ΑΕΛ και θα συνεχίσεις να προσφέρεις , θα τα λέμε από κοντά όπως τόσα χρόνια .

Υ.Γ. : Όσον αφορά το τμήμα φούτσαλ , να ενημερώσω τον κόσμο ότι έχουν ήδη ξεκινήσει διεργασίες για τη βιωσιμότητα του, από το ΔΣ του σωματείου .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *